Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Kriza srednjih godina:-)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj BODULICA prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, ni ta ti nije bezveze.
    Samo ti mi jadni nemamo baš uvjeta za neke kućne radosti.
    Djeci smo dali sobu, a mi već godinama rastežemo kauč u dnevnoj koja je tik do te sobe i svaki se šušanj čuje.
    Ništa, čekamo da se požene i poudaju, a do onda će mi valjda i kriza proći.
    Sori OT Jedni naši frendovi imaju sličnu situaciju, sami su radili pregradni zid i stvarno se čuje svkai šušanj. Uglavnom stavili su lliniju na taj zid i navečer kad spremaju djecu na spavanje emitiraju muziku dok i sami ne odu spavati LOL I kaže frendica da zapravo nije trebalo dugo da se klinci naviknu zaspati uz muziku. Čak kaže da i njima paše jer su prije stišavali tv, pa pričali tiho i tako su navečer bili stalno pod terorom. Sad su ih navikli na određenu razinu buke i sve 5. Eto kreativnih riješenja iz male sobe tri sa tri u Novom Zg
    A što se tiče krize meni je došla kad sam natukla ekstra 25kg u svakoj trudnoći i mislim da će s istim kgovima i otići inače se osjećam mladom vitalnom i veselom dok se ne vidim u izlogu :p

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A što se tiče igračaka, MM i ja jutros poharali algoritam za božićne poklone ko djeca smo trčali po dućanu, on zapeo za igre, ja little tiger press slikovnice.Ja bi ovo, ja bio ono! Skoro su nas tete morale razdvajati

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobra tema

Ne znam jel se to zove kriza srednjih godina ili samo samosvjesna žena

Što je dobro kad ti klinci malo poodrastu.. ajmeeeee... baš je to krasno. Samo što nikako ne djeluje inspirirajuće za drugo dijete (barem što se mene tiče )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Btw..zna li netko smijem li se tetovirati dok dojim? ...Mene to isto uhvatiloooo!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Što je dobro kad ti klinci malo poodrastu.. ajmeeeee... baš je to krasno. Samo što nikako ne djeluje inspirirajuće za drugo dijete (barem što se mene tiče )
    Moraš ovak ko ja, da se ni ne snađeš...hehe!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mašala panika me vidjela kad sam vidjela tvoj potpis Al sam uvidjela da ste ovo 78 i 75 ti i TM pa mi lakše došlo, al svejedno napeto

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja bih rekla da mene puca drugi pubertet. Sa 17 sam pročitala cijeli opus Dostojevskog i Krleže, slušala Doorse,a sada čitam fantasy i slušam Lady Gagu. Ne znam šta se to sa mnom događa.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni će taj novi pubertet valjda doći (i jedva čekam) kad ova dječurlija malo poraste pa mi da trunku slobode jer ovo sada mi je najbolje oslikala apri s izjavom "dok se oslobodim njihovih pelena, doći će moje na red".

Što su djeca samostalnija, to čovjek primjećuje više osobnog prostora i želi ga iskoristiti, logično.
    Samo se bojim da mi ta sloboda ne dođe zbilja prekasno, ono, kad me na nekim mjestima i u nekim stilskim izdanjima bude baš tragikomično vidjeti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •