Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: drhtaji u donjem dijelu trbuha

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno drhtaji u donjem dijelu trbuha

Trudna sam 31. tjedan. Danas cijeli dan osjećam drhturenje u donjem dijelu trbuha (onaj dio skroz na rubu gačica). Beba je okrenuta glavom prema dolje i tu je negdje i posteljica (dosta je nisko, ali nije preko vrata maternice).
    Osim toga sam osječala dosta jake bolove u tom dijelu, ali to mi se i prije dešavalo pa bi se smirilo nakon odmaranja, tako je bilo i sad.
    Ali ovo drhturenje ne prestaje tj. javlja se svakih par minuta. Nije bolno ni neugodno samo je čudno.

Jel ima neko slično iskustvo?

Ne da mi se baš zvati doktora za svaku sitnicu.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vidim da ti nitko nije odgovorio, pa samo da te umirim da se i meni to zna povremeno posljednja dva tjedna događat (isto sam 31tj.), al ne zabrinjavam se ništa jer me ništa ne boli. Više me gnjavi što me povremeno presječe dolje kao da su mi zabili nož u maternicu, al brzo prođe, pa se isto nen zabrinjavam - prihvaćam čudne bolove kako dođu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako nije bolno niti previše neugodno nema razloga za sikiriki.
    Beba je sad dosta velika, tjesno joj je, pa se mogu očekivati
    svakojaka čudnovata micanja.Ja sam doslovce mislila da imam
    malog vanzemaljca u trbuhu

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hej! nisam to htjela otvoriti sad si me ti navela (krojachica). Pa to izgleda prestrašno, mislim meni su obje djece živahni ali ovo je baš jezivo. Točno mu možeš vidjeti stopalo, ruku, glavu.

BTW - hvala na utjehama, bila sam na kontroli i to je sve normalno. Osim što sam već prst otvorena a i imam upalu mjehura pa moram malo usporiti.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivana2008 prvotno napisa Vidi poruku
    BTW - hvala na utjehama, bila sam na kontroli i to je sve normalno. Osim što sam već prst otvorena a i imam upalu mjehura pa moram malo usporiti.
    Noćas piškila svakih 40-45 min, znam feelling Eto i ti ćeš vjerojatno skoro na porodiljni kao i ja, pa sad uživaj u onome što voliš a za što nećeš uskoro imati previše vremena (u mojem slučaju druženje do sitnih sati s prijateljicama, kave po gradu s frendovima, čitanje i gledanje skinutih serija do jutra...)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a da sam tek snimila svoj trbuh...
    moja je mala radila užasno brze pokrete (neznam kojim dijelom tijela)
    s jedne strane trbuha na drugi pa natrag (!?!)

Ripkord
    vjerujem da ćeš skinute serije stići gledati i kad stigne beba
    (dok će ti on/ona visiti na siki)

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Ripkord
    vjerujem da ćeš skinute serije stići gledati i kad stigne beba
    (dok će ti on/ona visiti na siki)
    Nadam se da neće bit ko braco i ovaj mali visit na cici satima ko ljenivac Al većinom serije gledam u kuhinji na laptopu, a mislim da ćemo se malo više družit na kauču uz glazbene podloge za vrijeme papanja... uh, jedva čekam <3

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam već skinula par serija i digla par knjiga i počela lagano uživati dok su MM i mlađe dijete na poslu/vrtiću. Jer sam otvorila bolovanje prije par dana.
    No, danas je K. dobio upalu uha što znači da je cijeli sljedeci tjedan doma kroz jutro dakle nista od uzivanja.
    A što se tiće uživanja nakon poroda ako i ova beba bude kao K. mogu zaboraviti na knjige i TV. On je bio i sad je dijete s visokom razinom potreba i ja nikad nisam mogla čitati ili gleadti TV od kad se rodio. Podoji bi trajali po 3min (doslovno, pa tako 100 puta dnevno), a onda ''mamice nosi me'' (naravno to bi rekao svojim ponašanjem), nije spavao duže od 45 min (opet doslovno i to samo 2x dnevno) i to tako da ja ležim uz njega.
    Kad si sad o tome razmišljam ne mogu vjerovati da ti tek rođena beba to može raditi, ali ne želim gajiti iluzije da će ovaj put biti išta bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •