-
Maša na popodnevno spavanje ide oko 15, 15.30 h, a probudi se oko pola 6. Onda ležimo u krevetu, čitamo slikovnice, ustanemo se, nešto joj napravim za jesti, igramo se, čekamo da tata dođe s posla ako je popodnevna smjena ili nam dođu baka i deda...
Nekada odemo van, no to je ciljano. Ili idemo kod nekoga ili u trgovinu ili nedjeljom na večernju misu. Nosim je u marami ili slingu iako njoj ne bi bio problem šetati po mraku.
Peterlin, sanjkanje po mraku mi zvuči super. I ja sams e kao dijete obožavala sanjkati navačer.
lidać2, ja sam svoju Mašu prošle zime vodila van po svakakvom vremenu, istina, ne po mraku nego ranije popodne. Ali, i po snijegu i po kiši jer drugačije nije htjela spavati. Tako bi mi odspavala po dva sata. Obukla bih ju jako dobro, strpala u skafander pa u maramu. Dodatno sam preko marame stavljala jedan pokrivač kojega sam sama napravila (metar flisa sam privezala na krajevima - zašila nekakavu gumu i tako svezala sebi na leđima, a ona je bila prekrivena, a kada je bilo hladno, ubacila bih još i dekicu između). Izgledala sam kao da ispred sebe nosim televizor. LJudi su bili u sto č uda, što li ova luđakinja nosi! Bože, kad sad pomislim, vjerojatno je izgledalo bolesno smiješno. Ja nju ni sada ne vozim u kolicima jer imam osjećaj da joj je u kolicima hladno dok joj je uz mene toplo.
-
Evo baš nam se poklopilo da smo dva dana za redom išli po mraku van.
Bez specijalne potrebe, išlo nam se u šetnju.
-
Malo je oftopic, sori. Kudri, imam isti "problem". Moja skoro jednogodišnja spavalica je isto već u 7 je u carstvu snova i jednostavno ne uspijevam to pomaknuti. Budi se najčešće u 7. Sad dok sam na porodiljnom i vani je hladno nije toliki bed, ali ne znam što će biti kad počnem raditi. Cure, jel netko od vas uspio to pomaknuti?
Inče, što se šetnji tiče, šećemo uvijek ako nešto ne pada ili jako puše. AKo je jako hladno, idemo se igrati kod susjede da prođu popodnevne žute minute lakše
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma