Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Premala tuta?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Premala tuta?

Možda će moje pitanje zvučat bedasto, ali, Špiro već dosta dugo kaki i piški na tutu, svako jutro ga stavimo i već je navikao. Ali, tuta je postala mala! Kad se njemu pišo "digne" za popiškit se, nema đe s njim! Ja ga stavim na tutu skroz do ruba da sjedne, i opet taj pišo stoji jadan priljubljen i prelomljen uz drugi rub i kad se piški to redovno malo poštrca okolo.

Jel to fakat tuta mala ili? Jer ipak je on bebica od 10 mj pa me čudi. Ili je to normalno ili ja nešto radim krivo? Ali ne vidim koliko krivo možeš djete namjestit na tutu, nije baš kvantna fizika...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vecinom su takve. Ko da ih radi netko tko nema pojma kako mali decki pisaju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Vecinom su takve. Ko da ih radi netko tko nema pojma kako mali decki pisaju.
    X
    Mi smo na kraju kupili kod nas na sajmu kahlicu koja je bila zamjetno duža i ok za dečka.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa sječam se kad sam je kupovala, nije bila neka skupa, ali je baš bila među većima u butizi.
    Kahlica? To je ono metalno starinsko? A đe to da kupim?!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sječam se kad sam je kupovala, nije bila neka skupa, ali je baš bila među većima u butizi.
    Kahlica? To je ono metalno starinsko? A đe to da kupim?!
    Tuta i kahlica ti je ista stvar drugi naziv.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Tuta i kahlica ti je ista stvar drugi naziv.
    :hrkljuš: dobro si mi odgovorila, sad bi ja tražila okolo onu metalnu tutu, jadno djete

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:hrkljuš: dobro si mi odgovorila, sad bi ja tražila okolo onu metalnu tutu, jadno djete

inače mi imamo par tuta i daski za wc, neke doma a neke kod bake. Ima jedna koja je baš nekako plitka pa je svaki put moram podsjetiti da se malo nagne naprijed da ne bi išlo okolo. A tuta koja nam je bila najmilija i sasvim pristojno velika isto zna "propustiti" otkad su joj noge porasle pa strše i ne prianjaju za tutu. Ali ako je upozorim da sjedne kako treba sve je ok.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ubijas me sa svojim izvalama pa nisam cula hrkljus 100 godina , ljubim te !
    A tema, pratim, trebace nam uskoro...(mada je nas piso mali, cini mi se , ali sta ja znam prvo mi je zensko,ne znam kako bi trebalo biti pa ga uporedjujem sa tatkom mu )

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo ih nekoliko izmijenili dok nismo našli savršenu. Ipak sam ga često morala podsjećati da gurne pišca dolje. Još mi je najbolja bila neka jeftilen iz Offertisime, nježno anatomski oblikovana, sa visokim prednjim dijelom. Možda baš na tržnici pronađeš najbolju.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo kupili najveću tutu koju smo uspjeli pronaći, i opet smo imali tih problema. Dok nije sam naučio držati pimpača dolje dok piški (a to je dosta brzo naučio), stavljali smo ručnik ispred tute.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aaa odma mi je lakše kad vidim da vas ima još

Beti naša je tuta ko ta druga iz Kike, fakat nije baš mala. Možda provamo naći neku malo širu, ali ako je tako kako kažete jednostavno treba pričekat da malo naraste pa da sam usmjeri mlaz :hahahaha: Inaće čim malo naraste planiram tu dasku koja se montira na wc, al sad je još premali.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Roza, nama je super poslužila OK Baby iz Turbo Limach-a, i za malog i evo sad za malu. Dosta je dugačka tako da pišulinac ima mjesta
    Dođe nekih 40tak kn.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi imamo baš tu OK baby iz TL-a, i stvarno je dosta velika (A. još kaka u tutu, i nije mu premala, a on je 24 kg/115 cm).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo baš tu OK baby iz TL-a, i stvarno je dosta velika (A. još kaka u tutu, i nije mu premala, a on je 24 kg/115 cm).
    i naša je taj model, ali postaje premala
    ali prije nam je zbilja dobro služila

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nemam ništa mudro da dodam na temu, sem prisećanja na "ritual" piškenja u jaslicama, kada su devojčice išle: sve ih lepo posade na tute, k'o na plemenskom savezu, u krug, pa viknu: "piše u noše!"-))))

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam nastavak za wc koji ljubomorno cuvam u kojem je onaj dodatak za pisu izveden kao školjka, zaobljen je i ta daska ne curi. Sve ostalo - katastrofa.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sjećam se toga, mi smo kasno skinuli pelenu, ali prvo sam svaki puta gurala pišonju prema dolje, a onda je nakon nekog vremena i E. to počeo raditi sam, a to je valjda jer postoji neki razlog zašto dečki pišaju stoječki.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mi imali ok baby iz TL i pobjeglo bi vani kad ne bi jako pazili...kad je manji bio, pogotovo. Sad je puno lakše

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da to sa malim kahlicama je zbilja bezveze,al postoje one prostranije,ja sam kupila u ktc-u za 25 kn i ok je. osim popodne kad mu se miš digne pa jedva stane hahahah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •