-
Osoblje foruma
kako doc do lozinke s racunala
doma se spajamo preko carneta, a imamo novi komp koji ne mozemo spojiti jer smo papiric iz skole izgubili, a ivar zbog bolesti nije neko vrijeme u skoli
gdje, u koji dokument, moram poci pa da na svom laptopu vidim koji je to pass kojim se ja svakodnevno konektiram, a kojeg sad vidim kao *****?
-
Osoblje foruma
ja bi zvala njih direktno
CARNET
-
Ne znam da li se radi o zaposleniku škole ili o učeniku, u oba slučaja trebate se obratiti svojem administratoru Carnet-a kojeg ima svaka škola (barem mislim). Kod mene je to prof. računalstva. On bi vam trebao bez problema izvući potrebne podatke.
-
Obratite se administatoru Carnet-a u vašoj školi. Mislim da njega ima svaka škola i on je zadužen za sve vezano uz Carnet. Obično je to profesor računalstva (u mojoj školi jest). On Vam može bez problema izvući potrebne podatke. Meni se desila ista stvar.
-
Osoblje foruma
mislila sam da, ovih dana dok je bolestan, moze na net, a bez da odem do skole (mislim da je kod njega zaduzena prof. informatike)
zar stvarno ne postoji neko mjesto gdje op. sustav sprema sve te lozinke?
-
ja se nadam, tamo gdje ih i sprema, da nisu u cistom obliku :/
Posljednje uređivanje od summer : 07.12.2010. at 13:33
-
ja sam, na mozili stavila da mi pamti lozinke za forum i tamo gde se najcesce logujem
i mozila to pamti, i tamo negde u tools/security/saved passwords ima sve lozinke
e sad, nisam skontala bas kako se konektujes, tj. preko cega
-
visnja je dobro počela..
Otvoriš Firefox, ima na mozilli u zaglavlju TOOLS..klikneš, odes na OPTIONS-klikneš i dobiješ prozor. Nađeš SECURITY i vidiš dolje gdje možeš označiti jel ti označeno da pamti passwords..ako jest imaš ispod mali prozor SAVED PASSWORDS i to klikneš i on ti da ispis svih log in-a sa šiframa..
eto!
-
Administrator foruma
ono što ivarici treba je password od providera a to nije pohranjeno u browseru
vjerojatno je negdje u aplikaciji za spajanje na net (u nekoj od datoteka koje koristi), ali iskreno čisto sumnjam da je u plain text formatu
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma