Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: preporuka za firmu koja čisti tepihe u zagrebu

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno preporuka za firmu koja čisti tepihe u zagrebu

ako ste imali kakvih iskustava, tražim firmu koja dubinski čisti tepihe (znači dolaze u kuću), ali ne sa pjenicom , nego, ne znam kako da se izrazim - mokro čišćenje - ono kad se suši još dan poslije

u stvari moja mama tvrdi da je ovo drugo bolje pa joj ja slijepo vjerujem

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nama su čistili ovi http://www.antiallergic.hr/main.php?stranica=praonica, ali gužva im je i čeka se red.

prali su trosjed i to je izgledalo ovako kako pišeš, sušio se cca 1 dan. čistili su i tepihe, ali su ih odnijeli tako da to nismo vidjeli.

trosjed ispao kao nov, koštalo je 250 kn. ima po gradu jefitinijih, ali se nisam usudila isprobavati da ne unište. tepisi: 180-200 kn, za oko 10 kvadrata (ne sjećam se točno iznosa), isto su bili super kada su došli.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja ti isto te preporučvam.
    za tjedan dana ili prije tepih je bio kao nov.
    super miriši, sve pet.
    mislim da je 25 kn po metru kvadratnom.
    moj tepih je 2x3 m, vunenu, i koštalo 150 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I nama su čistili antiallergic, također su tepihe odnijeli, po povratku su bili kao novi.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

super, hvala vam

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haj
    evo nažalost, meni je antiallergic bio očajno loš - imam dvoje djece i bratovo dvoje koji su često kod mene tak da moji tepisi izgledaju kao da ih izlažem na Jelačić placu. namučila sam se sa svakakvim varijantama čišćenja i firmi koje čiste na ovakve i onakve načine, ali jedina firma od koje dobijem tepih koji izgleda kao da je netom kupljen je Tajfun. Antiallergic mi je dva puta odnosio tepihe i uvijek ih vratio napol očišćene, tvrdeći da se jednostavno ne mogu skinuti fleke od kave, voća itd - kad je Tajfun došao po njih, ni jedan komentar nisu rekli, vratili ih kristalno čiste i to u roku od 4 dana.
    Doduše, zadnji put kad sam ih davala čistiti čekala sam 10 dana...Uglavnom, sigurna sam da Antiallergic dobro čisti normalno zaprljane tepihe ali moje čisti samo Tajfun
    eh taj užitak valjati se s djecom na tom divnom čistom mekom tepihu...eh...ne traje dugo :/
    mislim da su i jeftiniji od AA - znam da sam tri tepiha - 2x3m, 1,6x2,5m i 1,5x2m platila 400kn kod T u Aa su mi bili ak se ne varam dva tepiha oko 450kn
    4

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Broj Tajfuna, molim!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj sori, nemam ga u mobu, izgubila stari
    proguglaj, imaju ti svoju stranicu, mislim da sam ih tako i našla prije dvije godine

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    ja ti isto te preporučvam.
    za tjedan dana ili prije tepih je bio kao nov.
    super miriši, sve pet.
    mislim da je 25 kn po metru kvadratnom.
    moj tepih je 2x3 m, vunenu, i koštalo 150 kn.
    xxxxx

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zvala sam ja sad tajfun. Pregrozno su skupi. Ne uzimaju više tepih za manje od 250kn. Koliko god on kvadrata bio. Računaju da je najmanje 10. Hvala lijepa, ima i jeftinijih.

Dajte pliz neke druge preporuke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •