Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Ovih dana pretjerujem u...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Ovih dana pretjerujem u...

Kao i beba, a poslije i dijete kako odrasta, imam osjećaj da i većina trudnica ima faze kad pretjeruje u nečemu. Pa da vas čujem

Ja sam u fazi pretjerivanja s:
    -gledanjem i skidanjem serija (ah čari nemogućnosti spavanja po noći)
    - mlijekom! Paše mi zbog žgaravice pa ga ločem u neograničenim količinama, a tješim se da trebam ekstra kalcij

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

opsesivnom vođenju kućanstva i pripremama za dolazak bebe

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    opsesivnom vođenju kućanstva i pripremama za dolazak bebe
    Tek sad vidim odgovor, ja ne da u tome ne pretjerujem nego u potpunosti zanemarujem oboje! Stan izgleda kao da je bomba u njemu pukla (sve dok se mm ne prihvati usisavača, metle, krpe i sredstava za čišćenje s jedne, te kuhače s druge strane), a za bebu smo dobili kolica i to je to

Nekako posljednjih dana koristim nedostatak poledice da još šalabajzam po gradu i nalazim se s dragim ljudima (to posljednjih godina nisam uspjevala jer sam uvijek imala tonu posla u ovo vrijeme). Evo večeras izlazim četvtru noć za redom, sva sreća da se tijekom dana bavim s obitelji, pa mi nemaju što zamjerit, iako mjehur već prilično trpi zbog hladnih noćnih šetnji doma...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pretjerujem u ispijanju cokoladno mlijeka, navecer popijem 0.5 l do 1 l ...joj kad mi je tako fino, uzivam pijuci mlijeko i jos se gladim po trbuhu jer imam osjecaj da je i bebach zadovoljan...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    pretjerujem u ispijanju cokoladno mlijeka, navecer popijem 0.5 l do 1 l ...joj kad mi je tako fino, uzivam pijuci mlijeko i jos se gladim po trbuhu jer imam osjecaj da je i bebach zadovoljan...
    Ja sam tak u prvoj trudnoći. S tim da je počelo jer sam jedino od toga mogla ić na wc (kao i moj sin, a za razliku od svekolikog pučanstva, nas čokolada 'otvara'), al poslije sam se navukla

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja sam pretjerivala sa ispijanjem hladnog mlijeka zbog žgaravice, bilo mi je tako fino
    Mislim da još uvijek pretjerujem oko toga..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja pretjerujem u toplim sendvicima s puter stangicom sad sam dva maznula i uvijek kad maznem onda me poslije pece savjest mogla sam i jedan.To mi je tak fino i kakao naravno malo topliji

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

.....u slatkom u svim oblicima.......
    A "ovi dani" traju vec mjesecima

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ovih dana pretjerujem u spremanju stana,glancanju i čišćenju svega i svačega...sad sam 39+3 pa me pere paranoja da neću sve stići napraviti prije odlaska u rodilište.
    A podsvjesno znam da je sve spremno,ali ne mogu si pomoći...
    ...još samo ovo,još samo ono...uff

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Uz sve veće količine mlijeka (mm traži extra posao kako bi uspjeli uzdržavati ovu moju opsesiju), zarazila sam se i s kviki perecima. Budući da od žgaravice ne mogu živjet, unatoč svim malim pomoćnicima, odlučila sam živjet na štapićima, a završila na perecima

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

stapicima, perecima, cedeviti i igranju igrica na face-u

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

...u muffinima
    Nedavno dobila protvan i sad moram sve isprobati

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajme, sad tek vidjela da su to trudničke želje!

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, sad tek vidjela da su to trudničke želje!
    Ma nisu trudničke želje, općenito u čemu pretjerujemo... nije ograničeno na trbušaste

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja pretjerujem s kompom stalno visim i surfam na sto mm poludi jer je jedan komp i on nemoze skidat filmove onda,pretjerujem s gledanjem telke cim otvorim oci upali telku nevolim imat osjecaj da sam sama,a najvise u cem bi trebala pretjerivat je učenje,a neda mi se tako da samo odgadjam

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    ja pretjerujem s kompom stalno visim i surfam na sto mm poludi jer je jedan komp i on nemoze skidat filmove onda,pretjerujem s gledanjem telke cim otvorim oci upali telku nevolim imat osjecaj da sam sama,a najvise u cem bi trebala pretjerivat je učenje,a neda mi se tako da samo odgadjam
    Joj, samo uči lastavice. Ja sam učila punom parom u prvoj trudnoći i sve do bebine prve godine (kad je bio 3 mj. na ljetnom roku dala recimo 6 ispita - bilo je il ga dojim il se izdajam il učim), a poslije toga, uz rad 6 dana u tjednu i posvećivanja preostalog vremena malom je bilo puno teže.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Joj ništa mi nemoj govorit znam morala bi,ni sama ne znam ak sad u 2 ne dam vecinu ispita sve mi ostaje za 9 mjesec.Samo sva sreca pa sam zadnja godina pa se nadam da cu to sve polozit dok ne pocnem radit jer bi voljela doci na poso s diplomom da ugrabim neko bolje radno mjesto da radim samo ujutro. Nadam se da ću u Novoj Godini dobit više volje za učenje hi hi

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pretjerujem u svemu ...uff...ucenje...hm...dobro da postoje zamrzavanje statusa jer NE ZELIM VISE UCITI ...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sad kad sam pri kraju nista ne zamrzavam,kaj s trbuhom rijesim,rijesim hi hi moram malo i na sentiš ic mozda bu kaj popustljiviji

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pretjerujem s brigom oko prijevremenog poroda......
    Nema nikakvih medicinskih indikacija, samo sam ja to tako nekako zabrijala i svaki dan ista prica u mojoj glavi ....... (danas tocno 33 tj).
    Ne znam je to intuicija ili sam ja jednostavno pukla skroz.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •