Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Što spremate za objede za Badnjak/Božić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Manuela...dobrodošla si Koliko prije treba kupiti škampe...? Ja mislim uhvatit nešto na Dolcu...al da ne zakasnim

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj da a i svakakvih kolaća napečem, za doručak na Božić ima svega, šunke,sira,jaja,luka itd.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Milina prvotno napisa Vidi poruku
    Joj da a i svakakvih kolaća napečem, za doručak na Božić ima svega, šunke,sira,jaja,luka itd.
    he he, ti to imaš uskršnji doručak

a kad smo kod vegete... neki dan sam pravila taranu od griza (8 jaja, kila griza, žlica ulja i h ehe, žlica soli), a originalan recept je umjesto soli žlica vegete - umrla sam od smijeha
    naravno da nisam stavila i uopće se ne kuži razlika između te tarane koju sam dobila od susjede i koja je s vegetom i ove moje

da ne pričam o juhi ajngemaht, govedskoj ili običnoj pilećoj juhi, nema te vegete koja će zamijeniti sve moguće povrće koju u nju stavim
    i kad to kažem, ne se*em
    odrasla sam na vegeti, u sve su ju stavljali, kao ii MM, no, već ju godinama ne koristimo i uopće nam ne fali, ali ono, uopće

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja inaće kupujem u metrou, bila sam sad pred tjedan dana al nisu imali, sad neznam dal ću stići do zg prije badnjaka, tj hoću li imati sreće.....
    Kod nas ima po ovim velikim centrima smrznutih, al to stoji ko zna kak dugo i nisu opće ukusni, tak da nije mi onda to-to !
    A moja mala obožava škampe, ......
    Tak ako imate prilike kupite što prije i s njima u škrinju da čekaju badnjak!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •