Manuela...dobrodošla siKoliko prije treba kupiti škampe...? Ja mislim uhvatit nešto na Dolcu...al da ne zakasnim
Manuela...dobrodošla siKoliko prije treba kupiti škampe...? Ja mislim uhvatit nešto na Dolcu...al da ne zakasnim
Joj da a i svakakvih kolaća napečem, za doručak na Božić ima svega, šunke,sira,jaja,luka itd.
he he, ti to imaš uskršnji doručak
a kad smo kod vegete... neki dan sam pravila taranu od griza (8 jaja, kila griza, žlica ulja i h ehe, žlica soli), a originalan recept je umjesto soli žlica vegete - umrla sam od smijeha
naravno da nisam stavila i uopće se ne kuži razlika između te tarane koju sam dobila od susjede i koja je s vegetom i ove moje
da ne pričam o juhi ajngemaht, govedskoj ili običnoj pilećoj juhi, nema te vegete koja će zamijeniti sve moguće povrće koju u nju stavim
i kad to kažem, ne se*em
odrasla sam na vegeti, u sve su ju stavljali, kao ii MM, no, već ju godinama ne koristimo i uopće nam ne fali, ali ono, uopće
Ja inaće kupujem u metrou, bila sam sad pred tjedan dana al nisu imali, sad neznam dal ću stići do zg prije badnjaka, tj hoću li imati sreće.....
Kod nas ima po ovim velikim centrima smrznutih, al to stoji ko zna kak dugo i nisu opće ukusni, tak da nije mi onda to-to !
A moja mala obožava škampe, ......
Tak ako imate prilike kupite što prije i s njima u škrinju da čekaju badnjak!