Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

No, ja sam recimo sa druge strane - što se tiče socijalizacije - svjesna da ja svojim životnim stilom i navikama ne mogu pružiti djetetu potrebnu socijalizaciju. Aktivnosti jednostavno nisu dovoljne za socijalizaciju jer se tamo sve odvija u nekakvim kontroliranim uvjetima, i tek tu nema praznog hoda za "druženje". Meni se svidjelo ono što sam (površno) pročitala da u nekim zemljama postoje udruge ili grupe roditelja koji školuju djecu kod kuće, pa pretpostavljam da se onda unutar tih grupa može odvijati nekakva socijalizacija.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    No, ja sam recimo sa druge strane - što se tiče socijalizacije - svjesna da ja svojim životnim stilom i navikama ne mogu pružiti djetetu potrebnu socijalizaciju. Aktivnosti jednostavno nisu dovoljne za socijalizaciju jer se tamo sve odvija u nekakvim kontroliranim uvjetima, i tek tu nema praznog hoda za "druženje". Meni se svidjelo ono što sam (površno) pročitala da u nekim zemljama postoje udruge ili grupe roditelja koji školuju djecu kod kuće, pa pretpostavljam da se onda unutar tih grupa može odvijati nekakva socijalizacija.
    Mima, naravno da to tako funkcionira. U VB postoje organizirani HE kampovi, radionice, druzenja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •