Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hehe, znam da ne zvuči ozbiljno, ali sad sam se sjetila kako smo kao najbolji razred na školi (matematičari) svi kompletno pobjegli sa sata Politike i gospodarstva - just for fun... u razred je s nama išla i kćerka ravnatelja škole. Raska dobila nervni, profesor se rasplakao - (da, točno tako), a mi smo se kesili i jedno drugome namigivali. baš smo se odlično zabavljali

a tek norijada! ... kupali se u jezeru kompletno obučeni...

škola je i zabava i druženje sa vršnjacima na tisuću raznih nivoa, a djeci je to potrebno jednako kao i učenje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    hehe, znam da ne zvuči ozbiljno, ali sad sam se sjetila kako smo kao najbolji razred na školi (matematičari) svi kompletno pobjegli sa sata Politike i gospodarstva - just for fun... u razred je s nama išla i kćerka ravnatelja škole. Raska dobila nervni, profesor se rasplakao - (da, točno tako), a mi smo se kesili i jedno drugome namigivali. baš smo se odlično zabavljali
    E vidiš, meni se od ovakvih uspomena diže kosa na glavi
    Kolektivno markiranje? Jedno sam uspjela nekako eskivirati, u 7. razredu, i to začudo bez negativnih posljedica. U srednjoj sam, falabogu, išla u tako "štrebersku" školu u kojoj nikome takve besmislice nisu padale na pamet.
    To naglašavanje pripadnosti razredu kao svetoj zajednici uvijek me smetalo, iako sad, uz nešto poznavanja psihologije, mogu shvatiti kako se to razvija.

I nemojte se zavaravati da bi Google puno pomogao u obrazovanju kod kuće. Internetska znanja nisu baš tako apsolutni autoritet. Pročitajte Keenov "Kult amatera" pa ćete vidjeti
    Doduše, ono što me kod regularnog obrazovanja brine su, između ostalog, i greške u udžbenicima, kojih ima naveliko, tako da više ni školski udžbenici nisu neprikosnoveni autoritet.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=tanja_b;1765851]ETo naglašavanje pripadnosti razredu kao svetoj zajednici uvijek me smetalo, iako sad, uz nešto poznavanja psihologije, mogu shvatiti kako se to razvija. QUOTE]

ja s tim nemam problema - apsolutni sam romantičar i očajno dosadna za proučavanje jer nemam nikavih trauma iz tog razdoblja... sorry...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •