Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

iskreno roza, mene su tvoji postovi počeli pa neću baš reći vrijeđati, jer važno je tko piše a ne što piše, ali mi ne sjedaju baš najbolje zbog toga što obezvrjeđuješ sve što nije u suglasju s tobom i tvojim načinom života.
    na stranu sad HS, nabrojala si ovdje sve segmente života, a s druge strane stalno prozivaš druge da te napadaju, malo sve to skupa nema smisla.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno roza, mene su tvoji postovi počeli pa neću baš reći vrijeđati, jer važno je tko piše a ne što piše, ali mi ne sjedaju baš najbolje zbog toga što obezvrjeđuješ sve što nije u suglasju s tobom i tvojim načinom života.
    na stranu sad HS, nabrojala si ovdje sve segmente života, a s druge strane stalno prozivaš druge da te napadaju, malo sve to skupa nema smisla.
    Jesam ja došla na temu o obrazovanju u školi i počela pljuvati po tom sistemu? Nisam. Vi ste došle na temu o HS i uhvatile se mene ko pjan plota, prvo radi č i ć onda radi mog fanatičnog pogleda na život, neko mi je dobacio da što moj jadan sin radi dok ja čitam, Kaaein muž me nazvao "lunatic-om", svi ste mi se suptilno podsmjehivali, Margot me ispsovala, masu vas je reklo da sam neuka i da se samo furam na neki đir, par vas je reklo da nisam sva svoja a ne-znam-tko-je-ono-bio bi mi zabranila HS i ko zna što još ne. Zato mi nemoj govoriti da te moji post-ovi vrjeđaju, jer to ti je onaj princip, rani lavicu i ona postaje 5 puta gora nego da je nisi dirao - masu puta sam vam rekla da se ostavite mog privatnog života jer ja nikog od vas nisam prozivala niti sam vam spominjala djecu i ne znam što još je. Ja se konstantno branim, a kad mi netko kulturno odogovori ja pristojno odgovorim nazad - uzimam apricot i cvijetu kao primjer - i dijanu koja je jedina rekla da nije OK da me se naziva fanatikom i luđakinjom. Srećom nisam zlopamtilo pa ja nakon dan-dva zaboravim tko je uopće sudjelovao u raspravi a kamoli komi je što rekao.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sorry roza, ali zašto to sve govoriš ispod mog citiranog posta?
    niti sam pljuvala HS, niti tebe, niti tvoje dijete, i čisto me boli đončina i stražnjica ako baš hoćeš, kako ti živiš.
    ali su se tvoji postovi indirektno počeli odnositi i na mene i na moje djecu.
    šta misliš da mi druge ne znamo postati ranjene lavice?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ali su se tvoji postovi indirektno počeli odnositi i na mene i na moje djecu.
    šta misliš da mi druge ne znamo postati ranjene lavice?
    Vaši postovi se svi veoma direktno odnose na mene i moj život i moje djete. Ne ostajem nikom dužna, samo što sam ja puno puno blaža u svemu tome nego vi i ne bi vam uskratila ni milipromil vaših ljudskih prava.

Marta - nažalost sumnjam u to

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam ja došla na temu o obrazovanju u školi i počela pljuvati po tom sistemu? Nisam. Vi ste došle na temu o HS i uhvatile se mene ko pjan plota, prvo radi č i ć onda radi mog fanatičnog pogleda na život, neko mi je dobacio da što moj jadan sin radi dok ja čitam, Kaaein muž me nazvao "lunatic-om", svi ste mi se suptilno podsmjehivali, Margot me ispsovala, masu vas je reklo da sam neuka i da se samo furam na neki đir, par vas je reklo da nisam sva svoja a ne-znam-tko-je-ono-bio bi mi zabranila HS i ko zna što još ne. Zato mi nemoj govoriti da te moji post-ovi vrjeđaju, jer to ti je onaj princip, rani lavicu i ona postaje 5 puta gora nego da je nisi dirao - masu puta sam vam rekla da se ostavite mog privatnog života jer ja nikog od vas nisam prozivala niti sam vam spominjala djecu i ne znam što još je. Ja se konstantno branim, a kad mi netko kulturno odogovori ja pristojno odgovorim nazad - uzimam apricot i cvijetu kao primjer - i dijanu koja je jedina rekla da nije OK da me se naziva fanatikom i luđakinjom. Srećom nisam zlopamtilo pa ja nakon dan-dva zaboravim tko je uopće sudjelovao u raspravi a kamoli komi je što rekao.
    Evo Kaee mislila sam na ovaj Rozin post. To kako njene postove, ne samo s ovog topica nego s cijelog foruma, ovdje navode u negtivnom kontekstu i vrijedjaju ju u rukavicama, ali svejedno vrijedjaju, a onda napadaju kad im vrati, mi je stvarno ruzno citati, da ne kazem stogod gorega. To sam mislila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •