Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zapravo je istina da apsolutna sloboda pojedinca ne postoji (i pritom ne mislim na pojedinca koji bi ugrožavao nekog drugog).
    Meni je zapravo malo zastrašujuće kad si osvijestim tu činjenicu, ali u svakodnevnom životu tko stigne razmišljati o tome da si
    defacto "oštambiljan i utefteren" od prvog udaha (u bolnici), i da ti je nadalje sve skrojeno. U tom međusprostoru postoje uistinu mnogobrojni izbori, ali evo kako vidimo, postoji još mogućnosti za proširenje, i iako i ja mislim da nam društvo možda nije dozrelo za OKK, isto tako ne mislim da su tu potrebne nekakve puste godine da se to promijeni. Potrebna je samo jedna efikasna služba nadzora, jer i ja vjerujem da bi OKK bez kontrole otvorio put zloporabama. A opet je pitanje, zašto se kod nas stvari tako sporo mijenjaju? I razumijem da se ljudi isfrustriraju, jer dok se nešto promijeni, njima prođoše godine.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    i da ti je nadalje sve skrojeno..
    zapravo se sa svime slažem, osim s ovim.
    mislim da ti je širok spektar opcija.
    da bi se mogao proširiti-bi. Ali nije da ti je skrojeno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    zapravo se sa svime slažem, osim s ovim.
    mislim da ti je širok spektar opcija.
    da bi se mogao proširiti-bi. Ali nije da ti je skrojeno.
    X

Imamo puno više mogućnosti izbora nego samo jedna ili dvije generacije unatrag, što su ljudi već ovdje spomenuli (da ne pišem isto o svojim bakama i njihovim životima).

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    X

Imamo puno više mogućnosti izbora nego samo jedna ili dvije generacije unatrag, što su ljudi već ovdje spomenuli (da ne pišem isto o svojim bakama i njihovim životima).
    Slažem se, i moja jedna baka je imala sličan život kako su cure opisivale, pa čak i tetu je dida "izvadio" iz škole nakon četvrtog
    osnovne, a moj tata je završio fakultet (doduše, sam se uzdržavao). Ne bih nikako mijenjala svoj život i mogućnosti za njihov,
    ali u prirodi je čovjekovoj da uvijek stremi za više, zar ne.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo je istina da apsolutna sloboda pojedinca ne postoji (i pritom ne mislim na pojedinca koji bi ugrožavao nekog drugog).
    Meni je zapravo malo zastrašujuće kad si osvijestim tu činjenicu, ali u svakodnevnom životu tko stigne razmišljati o tome da si
    defacto "oštambiljan i utefteren" od prvog udaha (u bolnici), i da ti je nadalje sve skrojeno
    Da. Ovo si super rekla.

Moram priznat da mi je nakon svog ovog dopisivanja trebao "fix" pa sam jučer razgovarala jedno sat vremena sa frendicom iz Englesko, koja prakticira HS, živi na selu po principu samoodrživosti i koja koristi isključivno alternativnu medicinu - lječenje biljem itd. Uf, odmah se bolje osjećam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •