Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno, to je kvas što se širi. Sa roditelja na dijete, sa dijeteta na drugo dijete itd. Kao i nasilje, i laganje, i psovanje, promiskuitetnost. Jedan od razloga više za HS, ne želim da mi dijete kvari tuđi kvas.
    Sve što nabrajaš kreće od odgoja, od roditeljskog doma. I baš to što si rekla - zapravo ne ide u prilog HS-u, jer pretpostavljam da roditelj koji psuje, sluša cajke , o nasilju i koječemu drugom da i ne govorim, nije podoban školovati svoje dijete.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Sve što nabrajaš kreće od odgoja, od roditeljskog doma. I baš to što si rekla - zapravo ne ide u prilog HS-u, jer pretpostavljam da roditelj koji psuje, sluša cajke , o nasilju i koječemu drugom da i ne govorim, nije podoban školovati svoje dijete.
    A gle, svi mi gledamo stvari iz svoje prespektive - ja govorim u svoje ime. Meni su te osobine nešto što ne želim za svoje dijete, nekom drugom su dio svakodnevnog života i nešto što mogu tolerirati. Ja zaiste ne želim da moje dijete sa 10 godina psuje, laže, a sa 14 se počme sexati - a puno mojih poznanika oduševljeno plješće kad dijete od 3 godine govori "ebem ti misa" itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •