Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih se recimo odlučila isključivo iz sigurnosnih razloga; i kao što sam napisala prije mnogo stranica, čini mi se kao veliki problem ta situacija da dijete može biti traumatizirano u školi a da ga roditelj jednostavno mora i dalje slati u školu jer nema drugog izbora.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih se recimo odlučila isključivo iz sigurnosnih razloga; i kao što sam napisala prije mnogo stranica, čini mi se kao veliki problem ta situacija da dijete može biti traumatizirano u školi a da ga roditelj jednostavno mora i dalje slati u školu jer nema drugog izbora.
    To je veliki problem, ali po meni HS nije ni 5 % rješenje tog problema.
    Ok mi je HS kao opcija.
    Ali što će roditelji koji nemaju mogućnosti/znanja za HS? A njih je više nego ovih drugih.
    I kakvo je to rješenje- nasilje je prihvatljivo, a mi ćemo mu se skloniti s puta?
    Jasna mi je potreba da zaštitimo dijete, da ne istjerujemo pravdu preko njegovih malih leđa, ali zašto bi tvoje dijete bježalo iz škole? Ja bi ovog malog nasilnika izbacila iz škole i nek se njegovi roditelji s njim bakću pa nek dođe položit završni ispit u školu. Uz takve sankcije možda bi se i roditelji malih nasilnika malo više angažirali, ako neće zbog drugih, onda zbog svoje guzice.
    Evo ovo što je Dijana linkala, piše u članku da nasilnik živi maltene u kući preko puta ceste u odnosu na žrtvu! Pa o čemu pričamo, zar se nije tragedija mogla dogoditi djetetu pred kućom?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •