Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Pa iz toga izvire i cijelo, u biti dubinsko neodobravanje, jer liberalizam nije dovoljno dobar razlog, jer je to samo uvjerenje, načelo,
    a to se i vidi iz toga kako se grčevito brani sustav, kao da netko uopće hoće ukinut taj sustav.
    Ne trebaju se ni profesori bojati za svoja radna mjesta glede OKK, sigurno bi bio jako mali broj zainteresiranih.
    Ali postoji onaj nekakav psihološki otpor, ja bih rekla otpor prema promjenama nečeg što se doživljava kao
    datost, valjda isto kao kod kućnog poroda, ne znam.
    Pa evo ja recimo kao prvo smatram legitimnom opcijom mnoge stvari koje mene ne ugrožavaju i nisu protivne temeljnim vrijednostima našeg društva, apriori iz svog recimo liberalnog stava.
    Zatim u slučaju OKK, čini mi se da bi to za neku djecu i roditelje bila bolja opcija. Zašto ne i za mene, tko zna što nas u životu čeka? Sve 5.
    Ali kad krene nasumična pljuvačina po školstvu i društvu u cjelini, a HS se počne veličati kao rješenje za sve probleme- od cajki do nasilja i dječje dosade, hmmmm počnem se pitati kome je i zašto taj HS takva isključiva opcija.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Pa evo ja recimo kao prvo smatram legitimnom opcijom mnoge stvari koje mene ne ugrožavaju i nisu protivne temeljnim vrijednostima našeg društva, apriori iz svog recimo liberalnog stava.
    Zatim u slučaju OKK, čini mi se da bi to za neku djecu i roditelje bila bolja opcija. Zašto ne i za mene, tko zna što nas u životu čeka? Sve 5.
    Ali kad krene nasumična pljuvačina po školstvu i društvu u cjelini, a HS se počne veličati kao rješenje za sve probleme- od cajki do nasilja i dječje dosade, hmmmm počnem se pitati kome je i zašto taj HS takva isključiva opcija.
    x
    i da dodam. jasno mi je da individualna iskustva mogu biti razlicita.
    ali ja stvarno ni u prijasnjoj, ni u sadsnjoj skoli moje cure ne vidim nikakve monstrume. to su sve draga djeca, naka malo zivlja, neka malo mirnija, ali svi su vrlo ok. ni u okolini ne vidim okrutnu, ovakvu, onakvu djecu, niti sodomu i gomoru, niti bilo sto slicno. da li se zagreb tako promjenio, ili je puno toga u ocima promatraca?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam se namucila pronaci ovaj post, a sve u namjeri da ga potpisem. Malo mi je tesko kopati po netu u malom prozorcicu. (Posao, jel. )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •