Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Apsolutno želim svoje dijete zaštititi od užasa koji se danas smatra normalnim.
    A taj užas smo mi?
    Ili smo mi ti koji užas smatramo normalnim (valjda jer su nam mozgovi isprani šta li)?

Ja opet ne razumijem

A bome ni Dijanu ne razumijem, čini mi se da ne čita pažljivo. Zanimljivo mi je i mišljenje da se neki imaju pravo "braniti" i kada uopće nisu napadnuti, a drugi se pak ne smiju uvrijediti ni kad ih se omalovažava. Moram priznati da me baš ganula takva drugarska vjernost i bezuvjetna podrška

I ovaj put ću uz cvijetu potpisati i pomikaki, i meni onaj Juulov citat djeluje pozitivno, shvatila sam ga baš kako pomikaki opisuje.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    A taj užas smo mi?
    Ili smo mi ti koji užas smatramo normalnim (valjda jer su nam mozgovi isprani šta li)?

Ja opet ne razumijem
    A vidim da ne razumiješ

Jesi ti ili netko iz tvoje obitelji nekad nekog verbalno ili fizički zlostavljala? Jel kradeš-lažeš-kurvaš se? Ako da, onda da, odnosi se na tebe, ako ne onda moje zgražanje nema veze s tobom tj. vama. Jel sad malo jasnije?
    A to što je ekipi oko mene prihvatljivo mene ne tangira ni 5%; imam frendove iz svih vjerskih i rodnih manjina raznih nacionalnosti, sa karakterima od svetice do kurve. Ne osuđujem ih, ali njihov način života nije nešto što želim za svoje dijete ni za sebe. To ne znaći da ću ih prekrižiti kao prijatelje, nego znaći da me ne zovu na gay pride ili božično slavlje.
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 15.12.2010. at 18:58

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

imam frendove iz svih vjerskih i rodnih manjina raznih nacionalnosti, sa karakterima od svetice do kurve. Ne osuđujem ih, ali njihov način života nije nešto što želim za svoje dijete ni za sebe. To ne znaći da ću ih prekrižiti kao prijatelje, nego znaći da me ne zovu na gay pride ili božično slavlje.
    Ako te osoba koju nazivaš prijateljem ne smije pozvati da ga kao osobu i prijatelja podržiš na gay pride-u, i ako te kršćanin ne smije pozvati na božićni ručak i ugostiti te, onda se pitam kakvo je to prijateljstvo.
    A druga stvar, kakav primjer bi time pružila svome djetetu?
    Da postoje samo mama i tata i još par ljudi koji su pomno birani isto od stane roditelja.
    Žao mi je Roza, no iz tvojih postova sve češće izvire jako puno fobija.

To što će ih upoznati ne znači da će odmah prihvatiti njihovu vjeru i životne puteve.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ako te osoba koju nazivaš prijateljem ne smije pozvati da ga kao osobu i prijatelja podržiš na gay pride-u, i ako te kršćanin ne smije pozvati na božićni ručak i ugostiti te, onda se pitam kakvo je to prijateljstvo.
    A druga stvar, kakav primjer bi time pružila svome djetetu?
    Da postoje samo mama i tata i još par ljudi koji su pomno birani isto od stane roditelja.
    Žao mi je Roza, no iz tvojih postova sve češće izvire jako puno fobija.

To što će ih upoznati ne znači da će odmah prihvatiti njihovu vjeru i životne puteve.
    To prijateljstvo je iskreno. Ne podržavam parade u kojima se masovno loče alkohol, konzumira droga, ljudi su polu-goli i jedini je cilj poševit nekoga (bila sam na 7 gay pride-ova po cijelom sivjetu - znam o ćemu govorim), niti slavim Božić - licemjerno bi bilo od mene da glumatam da mi to sve nešto znaći, uostalom svoje prijatelje i obitelj podržavam tako da sam im pomoć i utjeha u trenutcima kad sam im najpotrebnija - i oni meni također.
    Mojoj frendici koja se bavi šamanizmom i hipnoterapijom ni najmanje ne smeta to da mene to ni 2% ne zanima i ne smatram to nečim dobrim za sebe i za svoje dijete, niti mojoj sestri lezbijki smeta to da ne želim ići na gay pride niti izlazit u Global. Svatko od nas ima svoj život i vjerujemo u temeljno pravo da svaki pojedinac ima pravo odabrati za sebe svijetonazor koji mu ima najviše smisla. Iako HS svatko od mojih bliskih prijatelja srčano podržava a neki ga i prakticiraju.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne podržavam parade u kojima se masovno loče alkohol, konzumira droga, ljudi su polu-goli i jedini je cilj poševit nekoga (bila sam na 7 gay pride-ova po cijelom sivjetu - znam o ćemu govorim),
    offtopic:
    Roza, ocito nisi bila na hrvatskom pride-u jer on ne izgleda niti priblizno slicno ovome, do te mjere je benigan da jadni novinari zicaju ljude da se malo ljubakaju. nisam bila na svjetskima, ali na nasem jesam. obucena, trijezna, i s ciljem podrzavanja prijatelja/ica. kao i svi drugi.

a generalno, zubic vila mudro zbori i dalje

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A taj užas smo mi?

Ja opet ne razumijem
    A ja pak stvarno ne razumijem zašto ti sve moraš shvaćati osobno. Čim se s nečim ne slažeš ponašaš se kao da si napadnuta.

A bome ni Dijanu ne razumijem, čini mi se da ne čita pažljivo. Zanimljivo mi je i mišljenje da se neki imaju pravo "braniti" i kada uopće nisu napadnuti, a drugi se pak ne smiju uvrijediti ni kad ih se omalovažava. :
    Kao što rekoh, sve je u očima promatrača. Uzimam si za pravo kao osoba profesorske struke, da se ne osjećam
    niti napadnuto niti omalovaženo, prema tome nek se slobodno vrijeđa tko se hoće vrijeđat, ali nemojte
    tvrditi da se vrijeđa CIJELA profesorska struka.

Moram priznati da me baš ganula takva drugarska vjernost i bezuvjetna podrška :heart
    A cinična i bezobrazna baš i ne moraš bit.

[/QUOTE]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •