Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    I ne, ne slažem se s izjavama koje omalovažavaju sve ljude koji pokušavaju živjeti u uređenom društvu najbolje što znaju, uz korištenje izraza poput "isprani mozgovi" ili "prilegnute mase" preko usporedbe s nacistima do malih kvasova. OK?
    Ne omalovažavam nikog tko mi ne bi uskratio moja osnovna ljudska prava.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne omalovažavam nikog tko mi ne bi uskratio moja osnovna ljudska prava.
    Ja prva ne mislim da svaki roditelj zna sto je najbolje za njegovo dijete.
    I to je jedan od razloga zasto postoji uredjeno drustvo, odredjena pravila i obveze.

Osnovni problem koji se tu zahuktao oko HSa, nije sam HS vec nacin provedbe koji pojedini ovdje zagovaraju, a to je filtriranje kurikuluma i potpuni strah od ikakve kontrole.
    Veliki broj ljudi na ovoj temi je protiv toga, ne protiv HSa.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I to je jedan od razloga zasto postoji uredjeno drustvo, odredjena pravila i obveze.

Osnovni problem koji se tu zahuktao oko HSa, nije sam HS vec nacin provedbe koji pojedini ovdje zagovaraju, a to je filtriranje kurikuluma i potpuni strah od ikakve kontrole.
    Veliki broj ljudi na ovoj temi je protiv toga, ne protiv HSa
    .
    X

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

.

A ja prva u ovo ne vjerujem, jer je RG ovdje jedina od zagovornika OKK koja traži ovakvo rješenje, (marta bi prihvatila slovenski model, pa mislim čak i RG, jer bolje išta nego ništa) pa sad da ovoliko ljudi troši ovoliko energije da preobrati tog JEDNOG, ne zvuči uopće uvjerljivo. Ja sam mišljenja da postoji otpor
    prema OKK uopće.
    Naravno da i vas može boliti briga u što ja vjerujem.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zašto svi ponavljate "strah od sistema" - nemam nikakav strah imam gnušanje. A sistema me nikad nije bilo strah, bez problema sam ga do sada zaobilazila i nastavit ću. A ukoliko mi se to onemogući tj. ne omogući u lijepoj našoj gdje sam rođena i odrasla i u kojoj imam prijatelje i obitelj, gibam preko grane sa putovnicom države koja dopušta HS po uvjetima koji meni pašu.
    I ja smatram da roditelj (ako je normalan i suvisao) zna sigurno bolje od države, što njegovom/njenom djetetu treba i paše.

Ova ideja da sistem zna najbolje za moje dijete je čisto i istinsko ispiranje mozga.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zato su se nakon što su to ponovili jedno 10ak puta, ko što se i vidi, povukli iz rasprave još prije 10 stranica

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    zato su se nakon što su to ponovili jedno 10ak puta, ko što se i vidi, povukli iz rasprave još prije 10 stranica
    Ja sam za HS i za kontrolu. Je li to oksimoron?
    nigdje nisam niti napisala da je HS bez kontrole dobar i poželjan.
    Ako sam uspjela dobro pohvatati, ovdje se samo Roza izjasnila
    za HS potpuno slobodan od ikakvog uplitanja sustava.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za HS i za kontrolu. Je li to oksimoron?
    nigdje nisam niti napisala da je HS bez kontrole dobar i poželjan.
    Ako sam uspjela dobro pohvatati, ovdje se samo Roza izjasnila
    za HS potpuno slobodan od ikakvog uplitanja sustava.
    i ja isto, zato sam se i povukla iz rasprave prije jedno 10ak stranica

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Takoe, i zato meni nije npr. jasno što se to ima "huktati" na ovoliko stranica, a nije ih sve ispunila RG.
    Nego je trebalo malo vremena dok većina dođe do politički korektnog odgovora: ok, ali uz kontrolu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Takoe, i zato meni nije npr. jasno što se to ima "huktati" na ovoliko stranica, a nije ih sve ispunila RG.
    Nego je trebalo malo vremena dok većina dođe do politički korektnog odgovora: ok, ali uz kontrolu.
    aha, shvaćam, kućni, ali asistirani (zato se tema zahuktala),
    a dok se naši roditelji ne izobraze, asistirat će Danci...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovo sto Cubana spominje sam napisala prije preko nekoliko stranica. Vecina roditelja stvarno ZELI sve najbolje za svoju djecu, ali NE ZNAJU sto to tocno jest ili bi trebalo biti. A kamoli onda provesti to u djelo.

Sto se uredjenja modernih drustava tice, naravno da ima zakona i propisa koje treba mijenjati i uskladjivati, ne samo u Hrvatskoj, vec bilo gdje u svijetu. Ali ipak sva ta sila spisa postoji bas da bi stitila slobodu pojedinca. I u vecini slucajeva stvarno to radi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •