Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne bi ih puno više niti školovalo djecu kod kuće.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne bi ih puno više niti školovalo djecu kod kuće.
    a baš da se te dvije skupine poklapaju-ona koja može djecu pripremit za teže škole i ona koja bi školovala kod kuće? vrlo teško, možda se u postotku preklapaju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    a baš da se te dvije skupine poklapaju-ona koja može djecu pripremit za teže škole i ona koja bi školovala kod kuće? vrlo teško, možda se u postotku preklapaju.
    Nemam pojma, sigurno bi bilo i neškolovanih u tom slučaju i to ne mali broj njih, koji bi na kraju zaključili ne mogu ja to pa bi uskakali nazad u sustav itd. Za 1% njih - fine by me, nadam se da to nešto ne poskupljiuje državu - ta nostrificiranja "sustav-hoppinga".

BTW, jel' se kod nas priznaje akupunktura - jel' se konačno uspijeva nostrificirati ili ne...

Ono, ako ne, o čemu mi tu pričamo... o nekom vrlom novom svijetu još više razina iznad naših mogućnosti (love i sustava).

Mislim OK - ako je fizlozofski kutak, i rubrika "iz kraljevskih dvora", toliko je to udaljeno, po meni, od naše reale.

U stvari - kako je zamišljeno financiranje uključivanja homeskulinga u sustav ili... u stvari... koji je cilj, samo da to bude dozvoljeno, o vlastitom trošku ili? Ako je to cilj, to mi je korektno, a ne mogu tvrditi to bi bili ovakvi ili onakvi ljudi... i iz ove rasprave ne vidim nikog tko bi se na to usudio, a da ima ono "fakat super znanje i da će mu se mali/mala moć upisat u MIOC".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.05.2011. at 12:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •