Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa sustav je tu radi nas (bar tako kažu) i radi nas se i treba mjenjati (pod nas mislim nas ljudi opčenito, ne nas koji podupiremo HS).

Ja želim da mi dijete normalno živi, al da sam preopterečena sa tim dal će diplomirati i doktorirati il bit običan farmer, nisam. Što se mene tiče, bolje mu je da se ne opterečuje sa svim tim, želim ga naučiti da visoko obrazovanje može a i ne mora donjeti uspijeh i sreću. Ako bude želio na faks pomoći ću mu, al ako bude želio bit drvosječa jednako ću bit ponosna i sretna radi njega.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ja želim da mi dijete normalno živi, al da sam preopterečena sa tim dal će diplomirati i doktorirati il bit običan farmer, nisam.
    Ovako mislim i ja. Ali bila bih opterećena ako bih unaprijed bila svjesna da moje dijete ne može diplomirati ni doktorirati čak ni ako to poželi, nego da joj je izbor zanimanja sužen na zanimanja od farmera do frizerke.

Tako da ne bih homskulala prije nego znam da su stvoreni uvjeti da dijete nastavi školovanje prema svojim željama. (A i dalje bi mi to bio izlaz jedino u slučaju nasilja u školi i sličnih ozbiljnijih problema)
    Ali podržavam promjene u sustavu koje bi to omogućile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •