Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ne da mi se opet ulazit u ovu raspravu, osvrnula sam se na "Slovenski model" i imam svoje mišljenje o njemu.
    Jeniffer na ničemu ja ne inzistiram (pogotovo na tome da mi dijete bude farmer il doktor, čitaj što pišem) osim možda na tome da odgojim SVOJE ijete na SVOJ način bez da mi se "ekipa" upliče, jer dijete je moje a ne državno, i ako je tebi OK da ti ga sustav doslovce otme, good for you, ja imam drugačije poglede na svijet, i po mome sam apsolutno u pravu a ti u krivu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne da mi se opet ulazit u ovu raspravu, osvrnula sam se na "Slovenski model" i imam svoje mišljenje o njemu.
    Jeniffer na ničemu ja ne inzistiram (pogotovo na tome da mi dijete bude farmer il doktor, čitaj što pišem) osim možda na tome da odgojim SVOJE ijete na SVOJ način bez da mi se "ekipa" upliče, jer dijete je moje a ne državno, i ako je tebi OK da ti ga sustav doslovce otme, good for you, ja imam drugačije poglede na svijet, i po mome sam apsolutno u pravu a ti u krivu.
    ok, u ovo ne ulazim

jedino me zanima, ako želiš odgovoriti, jesi li i ti sama bila "oteta" i ako se smatraš otetom (od svojih roditelja, svojih sustava vrijednosti) kako si se uspjela "povratiti"?
    pa nije te to "kidanje okova" valjda koštalo života, opstanka, čega li već...
    valjda si trebala poželjeti i krenuti s onim što za sebe želiš, ili ja to previše pojednostavljujem?
    kao da danas tvoje dijete, a sutra čovjek nije u stanju učiniti isto, ako dođe do istih zaključaka kao ti.
    druga je stvar što on možda neće dijeliti tvoje mišljenje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odgovarala sam rozi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •