Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vertex, ja mislim da tim nacinom trosis resurse tamo di ne treba. radije sam strucnjak do jaja za jedno podrucje nego povrsna u 5. ali tako ja razmisljam. ne smatram da su djeca uskracena za ista ako ih se pusti da uce i istrazuju na svoj nacin. naravno tu ne ubrajam ugnjetavanje djece i prisiljavanje da rade za nekog drugog.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    vertex, ja mislim da tim nacinom trosis resurse tamo di ne treba. radije sam strucnjak do jaja za jedno podrucje nego povrsna u 5. ali tako ja razmisljam. ne smatram da su djeca uskracena za ista ako ih se pusti da uce i istrazuju na svoj nacin. naravno tu ne ubrajam ugnjetavanje djece i prisiljavanje da rade za nekog drugog.
    nema toga područja u kojem možeš biti išta ako ne znaš SVE što se uči u OŠ. Ni temeljno pismena, a kamoli stručnjak. Moje (skromno) mišljenje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    nema toga područja u kojem možeš biti išta ako ne znaš SVE što se uči u OŠ. Ni temeljno pismena, a kamoli stručnjak. Moje (skromno) mišljenje.
    joj krumpi naravno da mozes, i to je nebrojeno puta dokazano kroz povijest.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj krumpi naravno da mozes, i to je nebrojeno puta dokazano kroz povijest.
    navedi mi 5 primjera, a da nisu bili vanserijski umovi poput leonarda ili tesle.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    naklon do poda.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Na ovo definitivno potpis, ali ne vidim način kako do toga doči bez osnovnog općeg znanja, koje obuhvaća i podatke koji te tada ne zanimaju.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovo definitivno potpis, ali ne vidim način kako do toga doči bez osnovnog općeg znanja, koje obuhvaća i podatke koji te tada ne zanimaju.
    joj sori kaj ovak odgovaram ali tolko se skupi postova da nemrem drugacije.

kad ti sam skuzis da ti je pametnije da nadogradis znanje, onda ga nadogradis bez vecih problema. bar tako ja. mogu slobodno rec da sam u zadnjih 10 godina naucila puno vise i lakse nego u prvih 25, kad su me tjerali i ugnjetavali, sve pod motom "for your own good". jednostavno me nije zanimalo. valjda sam zakasnila s razvojem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •