Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja nisam tako davno išla u srednju školu.
    ne sjećam se neprospavanih noći zbog učenja, a imala sam sasvim solidne ocjene.
    drago mi je da znam što je pangea, Bartolomejska noć, sinestezija i kvadrat binoma.
    ja se čudim ljudima koji žele da im djeca budu fah idioti bez poznavanja osnovne kulture, jer ih to ne zanima.

pa meni se ni za faks nije dalo učiti neke predmete, bili su mi koma i najradije bi ih izbacila, a sad mi je jako drago
    da sam ih imala, i da sam ih morala naučiti.

mislim da je to prevelik teret na leđima jednog djeteta, da samo bira što će učiti.

I na kraju, ne mogu se načuditi koliko se u našem društvu omalovažava znanje. Ja smatram da nema beskorisnog znanja,
    sve što znaš čin mali djelić u mozaiku slike svijeta koji oblikuješ. Što više znaš, bolje razumiješ svijet.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam tako davno išla u srednju školu.
    ne sjećam se neprospavanih noći zbog učenja, a imala sam sasvim solidne ocjene.
    drago mi je da znam što je pangea, Bartolomejska noć, sinestezija i kvadrat binoma.
    ja se čudim ljudima koji žele da im djeca budu fah idioti bez poznavanja osnovne kulture, jer ih to ne zanima.

pa meni se ni za faks nije dalo učiti neke predmete, bili su mi koma i najradije bi ih izbacila, a sad mi je jako drago
    da sam ih imala, i da sam ih morala naučiti.

mislim da je to prevelik teret na leđima jednog djeteta, da samo bira što će učiti.

I na kraju, ne mogu se načuditi koliko se u našem društvu omalovažava znanje. Ja smatram da nema beskorisnog znanja,
    sve što znaš čin mali djelić u mozaiku slike svijeta koji oblikuješ. Što više znaš, bolje razumiješ svijet.
    vrlo dobar post.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ko to želi?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ko to želi?
    Pa mikka je to dala naslutiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke