Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da se genijalac moze i postati, i da nije nuzno da se djeca skoluju da bi bila obrazovana, znaci ne umanjujem vaznost naobrazbe nego skolovanja

ma ja se sjecam kak je meni bilo u skoli, nekak smatram da bi drugim sistemom bila uspjesnija, a to zelim za svoju djecu, uspjeh a ne da se krpaju bezveze

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da se genijalac moze i postati, i da nije nuzno da se djeca skoluju da bi bila obrazovana, znaci ne umanjujem vaznost naobrazbe nego skolovanja

ma ja se sjecam kak je meni bilo u skoli, nekak smatram da bi drugim sistemom bila uspjesnija, a to zelim za svoju djecu, uspjeh a ne da se krpaju bezveze
    pa to su stvari koje treba poboljšavati na sistemu, ali NE POSTOJI sustav (ni hs) u kojem bi svako dijete sebe ostvarilo i bilo apsolutno uspješno. Prvo jer je uvijek u pitanju suradnja, a i suradnja s roditeljem u HS može biti apsolutno neproduktivna. Vrlo vjerojatno roditelj uopće neće biti sposoban slijediti želje i potrebne ikakvog djeteta koje nije ili ko on (istih želja) ili nevelikih zahtjeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •