Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ako mogu Ameri, Englezi i još neke druge nacije, ne znam zašto ne bismo mogli i mi imati HS sistem gdje roditelj odlučuje što i kako će njegovo dijete učiti.

Pinky mislim da ti nisi baš niti malo upoznata sa teorijama HS-a nego pucaš isključivo svoje osobne dojmove bazirane na osobnom feelingu, a sve vođeno tim da se osječaš malkice uvrjeđena jer ti "mama" želi uzet posao - al nisi jedina.

HS nije rezerviran samo za nad-roditelje sa IQom 140 i preko, koji se kuže u sve, on bi trebao biti dan kao izbor svim roditeljima, kao što je svim ljudima dano pravo da imaju djecu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mogu Ameri, Englezi i još neke druge nacije, ne znam zašto ne bismo mogli i mi imati HS sistem gdje roditelj odlučuje što i kako će njegovo dijete učiti.

Pinky mislim da ti nisi baš niti malo upoznata sa teorijama HS-a nego pucaš isključivo svoje osobne dojmove bazirane na osobnom feelingu, a sve vođeno tim da se osječaš malkice uvrjeđena jer ti "mama" želi uzet posao - al nisi jedina.

HS nije rezerviran samo za nad-roditelje sa IQom 140 i preko, koji se kuže u sve, on bi trebao biti dan kao izbor svim roditeljima, kao što je svim ljudima dano pravo da imaju djecu.
    cijelo vrijeme ti u kupe ja u špade.
    ne, ne bojim se da će mi netko uzeti posao.
    ne, nisam protiv hs.
    samo sam protiv anarhističnog, nekontroliranog hs kakav se tebi sviđa.
    vjerujem da u amerikama djeca ne biraju što bi HTJELI učiti, vjerujem da i za hs postoji okvirni plan i program i eventualne evaluacije. kažem vjerujem, jer ne znam, a bilo bi mi logično da takvo nešto postoji.

ako ćeš se ti potruditi kao roditelj i zadovoljiti standarde hs, super, svaka čast.
    ali ako ćeš obrazovati dijete na temelju onoga što ti smatraš da dijete treba znati, e to mi je vać katastrofa.
    pri tom, kad kažem ti, ne mislim konkretno na tebe, već na hs roditelja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •