Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Sad je tako, ali što s djecom koja će biti školovana kod kuće, a koja nikad nisu bila u školskom sustavu? Kako će znati da li im odgovara takav način obrazovanja? Ili je opet i u tom slučaju samo roditelj mjerodavan?
    A mogla bi isto tako ja tebe pitati kako možeš znati da je bolja škola od HS ako nisi probala?
    Po onome što sam čula kao iskustva
    HS-era je da jako malo djece poželi
    zamijeniti HS sa školom dok su još mali,
    a oni koji to požele, neki iz znatiželje, se često kasnije žele vratit HSu.
    Ima i slučajeva kad roditelj/i iz raznih razloga ne
    mogu više provoditi HS pa dijete krene u školu.
    Ima ih dosta koji tek negdje s 15-20god prvi put uđu u školski sustav. Saradadevii je pisala da joj je jedan takav bio najbolji student.
    Sva ova naša nagađanja šbbkbb su upravo samo to-nagađanja.
    Treba pogledati kako to funkcionira u zemljama
    u kojima se provodi. A sudeći recimo po slovenskom primjeru (skromna sam pa ga se ne grozim mislim da bi i to bio korak naprijed ), funkcionira prilično dobro.
    I baš zato što se ne bi trebali busati da smo u svemu samo mi najpametniji, trebali bi biti otvoreniji i učiti od drugih, onih s iskustvom.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa Vidi poruku
    I baš zato što se ne bi trebali busati da smo u svemu samo mi najpametniji, trebali bi biti otvoreniji i učiti od drugih, onih s iskustvom.
    O komu je ovdje riječ? O onima koji se busaju u HS bez nadzora ili onima koji su za kontrolirani HS? Jer nigdje nisam vidjela da se netko protivi ideji HS-a u bilo kojem obliku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •