Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Moram reći da sam impresionirana koliko vas dobro poznaje problematiku HS-a i ima iskustva u istom (pretpostavljam da sve ove argumente ne izvlačite iz rukava).
    Znam kakva su djeca, znam čemu služi škola, znam koliko treba znati da bi učila ( i naučila) dijete i dovoljno sam iskusna ( a da ne pričam o svojoj općoj kulturi) da mogu pričati argumentirano o HS, kao i većina onih koji su se uključili u diskusiju.
    Ne treba se imati osobno iskustvo da bi se raspravljalo o temama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam kakva su djeca, znam čemu služi škola, znam koliko treba znati da bi učila ( i naučila) dijete i dovoljno sam iskusna ( a da ne pričam o svojoj općoj kulturi) da mogu pričati argumentirano o HS, kao i većina onih koji su se uključili u diskusiju.
    a daj mi reci kako izgleda tvoj finalni produkt, mislim, nauceno dijete

sto zna?

da li zna funkcionirati u vezi? da li zna funkcionirati u grupi, recimo kao dio tima u kojem radi? i kroz sto vidis argument da znas cemu sluzi skola? kroz postotak upisanih na fakultet? kroz postotak onih koji ga i zavrse? kroz uspjesan brak (ekonomski ili emocionalno??) ili je uspjeh upasti u neki show tipa big brother, uvaliti si silikone jer se sama sa sobom osjecas mizerno jer drustvo namece cice odredjene velicine?

kak izgleda uspjesno odradjeno dijete? i koliki je udio u tome skola a koliko roditelji?

pitaj ljude oko sebe da ti nabroje 10 nobelovaca i pitaj da ti nabroje ko je u prvoj postavi dinama

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Po meni je sve ovo što si nabrojila dovoljno za raspravu iz pozicije "educated guess", a ne za čvrste stavove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •