Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni je zaista skolsko doba bilo jedno od najljepsih u zivotu
    druzenja, zezancije, izleti, mali i veliki odmori, zaljubljivanja, suparnistvo sa 8 d, leksikoni...
    ovakvi ucitelji, profesori - onakvi, ali vecina je bila stvarno dobra i rado ih se sjecam
    mozda moje potrebe nisu bile idealno zadovoljene, mozda su sve godine iz povijesti bile nabiflane pa kasnije zaboravljene, pa sta?
    to mi je toliko nemjerivo sa citavom slikom
    a ko kaze da bi taj savrseni roditelj tako super procijenio sta njegovom djetetu treba?
    bi li ga usmjeravao gdje dijete trazi ili gdje se njemu cini da treba biti
    strasno bi zamjerila mojim roditeljima da su me skolovali doma (ali od uvjeta ionako nismo imali nista)
    ustvari, jel vi osobno smatrate da ste trebali biti obrazovani doma, a ne u skoli?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    druzenja, zezancije, izleti, mali i veliki odmori, zaljubljivanja, suparnistvo sa 8 d, leksikoni...
    ovakvi ucitelji, profesori - onakvi, ali vecina je bila stvarno dobra i rado ih se sjecam
    mozda moje potrebe nisu bile idealno zadovoljene, mozda su sve godine iz povijesti bile nabiflane pa kasnije zaboravljene, pa sta?
    a ko kaze da bi taj savrseni roditelj tako super procijenio sta njegovom djetetu treba?
    strasno bi zamjerila mojim roditeljima da su me skolovali doma (ali od uvjeta ionako nismo imali nista)
    ustvari, jel vi osobno smatrate da ste trebali biti obrazovani doma, a ne u skoli?
    Ni u kojem slučaju ne bih bila željela da su me roditelji školovali kod kuće.
    I slažem se s tobom, sjećanja iz školskih dana su mi ostala u najljepšoj uspomeni, a to želim i svojoj djeci.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    XXX od m do upitnika.
    a ovo zadnje pitanje je jako jako dobro.
    pa će većina zagovornika reći - ne, ali naši roditelji su bili ovakvi i onakvi.
    a to isto misle i naša djeca o nama.

a sad bih samo rekla nešto o sustavu.
    svi mi smo se odrekli dijelića svog suvereniteta da bi imali sve ove usluge koje imamo. i ceste i parkove i zdravstvo i ajde zanemarimo školstvo koje nam ne treba, i bazene i radionice i sportske dvorane itd itd.
    tako da zahtjevati svoj puni suverenitet, a istovremeno računati na sve ove usluge - ne gre

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •