-
Osoblje foruma
znam da je proprema za predavanje ozbiljan posao, imam doma jednog koji priprema predavanja 
ne bi nis izbacila jer smatram sve zanimljivim, ali kad se sjetim nacina na koji se uci u skoli (na koji sam ja ucila) mi se blago receno povraca. koje su to bile spike, bozesacuvaj.
nacin poducavanja bi definitivno mijenjala, s tim da ne znam kako bi to bilo izvodivo s ovolikim budzetom za prosvjetu, vjerojatno nikako. vec sam rekla, nemam nis protiv skole kao mjesta gdje djeca u grupama uce. ali da su to grupe od 30ak djece, gdje je sansa da nes naucis prilicno neozbiljna.. 
vise bi se orijentirala (kod mlade djece) na konkretni rad koji im je svima zanimljiviji, nego bubanje samih podataka napamet, podatke bi ostavila za kasnije, i to uglavnom bez klasicnih test-provjera, nego neki kao seminarski rad na kraju koji ukljucuje primjenu svega naucenog, moze i u grupi, jos bolje. bez spike "ja sam gazda" u odnosu ucitelj-ucenik, to bi kaznjavala po kratkom postupku, jer nisu ucitelji tu da se izivljavaju (kao moji u skoli i na faksu) nego da pomognu da dijete svlada gradivo u potpunosti.
i sve tako, ja sam vjecna naivka i utopist
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma