Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
zbog cega se provlaci ta ideja da roditelj odlucuje sto ce dijete uciti, zbog neceg sto je roza rekla? ja ne mislim tako odlucivati, u stilu ja ne volim matematiku pa moje dijete to nece uciti. i cini mi se da non stop zaboravljate, u hs-u nije samo roditelj ucitelj. znaci necu ja svoje klince uciti, osim onog sto znam dobro.
Mikka mene se stalno krivo interpretira, nisam rekla da dijete ne treba učiti ono što ja smatram glupim ili nepotrebnim, nego ono što stvarno i objektivno jest nepotrebno, i sama si navela neke sitnice koje su nas maltretirali da bubamo u školi a kojih se mjesec nakon nismo ni sječali.
Da je po meni, moj bi učio sve o umjetnosti, glazbi, dizajnu, vrtlarstvu itd. Al normalno da sam svjesna da to nije dovoljno za dijete da stekne opću kulturu.
Od svega ja mislim da se sadašnji školski kurikulum treba skresati, prilagoditi djetetovim afinitetima i tempu, a sigurno moj HS uključuje i Teslu, koji eto meni kao tema debate nije prezanimljiv al smatram da je važno znati neke osnovne činjenice o njegovom radu.