Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Jesi ti uopće pročitala moj post??? Kako izvrčete izjave to je besramno, ne znam zašto se uopće pačam u rasprave sa nekim tko ima potrebu samo i jedino osuđivati i dokazati da je njihovo razmišljanje jedino ispravno.
A nisam možda napisala da sam svjesna da ono što mene zanima nije dovoljno za njega da stekne opću obrazovanost???

Jesam,pročitala i ja i deseci drugih na ovom forumu.I izgleda da je većina shvatila isto.
Po čemu su moje izjave besramne,molim te?
Ja nisam uvijedila ni tebe niti bilo kog drugog. I moram priznati da mi je ovo jedna od dražih tema na ovom forumu,čitam ju od samog starta i priznajem da sam puno stvari sagledala iz drugog kuta i da sam s vremenom, jer ova tema traje i traje,jelte, i sama podosta korigirala i izbrusila svoje stavove. Tako da,aposlutno ničim nisam došla iznositi niti braniti nikakvo ekstremno stajalište.
Ne znam samo tko ovdje osuđuje i cijelo vrijeme pokušava dokazati da je njegovo mišljenje jedino ispravno.

Ja sam postavila konkretno pitanje za one koji bi željeli provoditi HS,mikka mi je odgovorila i hvala joj, ti još nisi.