Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Ja osbno sa profesorima imam loša iskustva od 1 osnovne do diplome. Sa klincima manje iako je bilo dosta onih za koje sam bila freak jer sam npr bila veggie, a ne rijetko sam i sama dobila batina od jačih cura uključujuči i jednu nogu u glavu. U srednjoj sam bila crna ovca jer sam bila u razredu prepunom "missica" a ja jedina neugledna bez šminke i minica, na faksu sam pak bila crnija od crne ovce. Nosila sam se s tim dobro, ali iskreno, ne mislim da me je nit osnovna nit srednja a nit totalni promašaj od faksa izgradili u ovo što jesam, već sam se razvijala po strani kad sam bila u društvu ljudi sličnima sebi koje sam sama odabrala i koji su djelili slične interese i uvjerenja kao ja. U usporedbi sa "društvom" u školi il na faksu jedno je bilo robija drugo sloboda. Tu uopče ne spominjem pritisak ocjena, ispita, profesora...
kad bi vam ja počela pričati o tome šta su sve meni radili u školi, ovo gore je smijurija, doslovno smijurija. i mikkino i rozino. jer sam često mijenjala škole, bila outsider, u 8. razredu 20-30 cm veća od svih... imam feeling da se danas od muhe radi slona.
tukli su me, da, branila sam se. bilo bi lipše da nisu. samo nisam niti ću od toga praviti neku veliku famu. bilo pa prošlo. ne kažem da je u redu, ali neću od sebe raditi žrtvu na način na koji svoju žrtvu opisuju mikka i roza.
niti smatram da moje dijete zbog toga ne bi trebalo ići u školu.