Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    eto, ja svojoj oduzimam.
    jer ide u školu autom. i iz škole autom.
    i tako će do kraja 8. razreda.

Zašto? Ako se smije znati ....
    I ima li prava ona to pitati i poželjeti drugačije, sa nadom da će se želja ispuniti?
    Pretpostavljam da ne, jer je cijeli post napisan u tom tonu, samo ne mogu razumijeti zašto ...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sne prvotno napisa Vidi poruku
    I ima li prava ona to pitati i poželjeti drugačije, sa nadom da će se želja ispuniti?
    Pretpostavljam da ne, jer je cijeli post napisan u tom tonu, samo ne mogu razumijeti zašto ...
    Živi dovoljno daleko da je jedino auto praktično. Ali i moj će autom u školu jer mora prijeći dvije vrlo vrlo prometne ceste do škole...tako da...i ja ću to uskraćivati
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 23.05.2011. at 13:35

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sne prvotno napisa Vidi poruku
    ne, nema pravo.
    kao što nema pravo odabrati cipele s visokom petom (ok, to joj ne pada na pamet, čisto hipotetički).
    ili se istetovirati.
    ili staviti pramenove.

zato što ja za sada bolje znam.
    i zato što je njezino obrazovanje za sada moja odgovornost, a ja sam procijenila da je škola u koju sam je upisala bolja od one koja joj je bliža.

tako da pretpostavljam kako i Roza misli da je odgovorna za svoje dijete i želi napraviti izbor koji ona smatra najboljim.
    pa pustimo je.
    neće njezino dijete biti jedino koje možda neće znati koliko je visoka Babilonska kula.
    kao što ni nečije neće biti jedino koje će prvu živu svinju vidjeti sa 18.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne, nema pravo.
    kao što nema pravo odabrati cipele s visokom petom (ok, to joj ne pada na pamet, čisto hipotetički).
    ili se istetovirati.
    ili staviti pramenove.

zato što ja za sada bolje znam.
    i zato što je njezino obrazovanje za sada moja odgovornost, a ja sam procijenila da je škola u koju sam je upisala bolja od one koja joj je bliža.

tako da pretpostavljam kako i Roza misli da je odgovorna za svoje dijete i želi napraviti izbor koji ona smatra najboljim.
    pa pustimo je.
    neće njezino dijete biti jedino koje možda neće znati koliko je visoka Babilonska kula.
    kao što ni nečije neće biti jedino koje će prvu živu svinju vidjeti sa 18.
    ali će bit u manjini onih koji možda (ne konkretno rozino, nego dijete koje je HSano od roditelja koji ne znaju SVE i koje je biralo što mu je zanimljivo) nemaju nikakve božje šanse biti arhitekti, bez obzira na talente jer eto, nemaju osnove matematike, fizike, jer su im one sa 8g bile ubibože dosadne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •