Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky lol. Ja sam već spominjala profesora s katedre Opća povijest prava i države, ajme kako sam bila prestrašena svaki put kad sam kod njeg aizlazila na ispit, prethodno se naslušavši svega o njemu (bacanje indeksa kroz prozor je vidim česta tema urbanih legendi ), od nekih šovinističkih ispada do najobičnijeg vrijeđanja, ali za divno čudo, niti jedan od četiri puta što sam sjedila u tom kabinetu (tri puta sam u strahu odustajala) nisam ga čula da je rekao ma i jednu ružnu ili neprimjerenu riječ.
    Eto, a njih pedeset bi se bilo zaklelo da se prijetio svim i svačim...
    Jedan, jedini i neponovljivi.
    Eno i danas čuvam na polici knjige za taj ispit, nisam ih htjela prodat ni pod razno.
    Ja položila iz prve (samo se hvalim ).
    Oprostite na offtopicu, profesor je legenda fakulteta, a i šire. Nikad neću zaboraviti osjećaj kad sam položila taj ispit. Leonardo di Caprio koji na pramcu Titanica vrišti I'm the king of the world?- ma 0 bodova u odnosu na osjećaj kad položiš Opću povijest prava i države.

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Jedan, jedini i neponovljivi.
    Eno i danas čuvam na polici knjige za taj ispit, nisam ih htjela prodat ni pod razno.
    Ja položila iz prve (samo se hvalim ).
    Oprostite na offtopicu, profesor je legenda fakulteta, a i šire. Nikad neću zaboraviti osjećaj kad sam položila taj ispit. Leonardo di Caprio koji na pramcu Titanica vrišti I'm the king of the world?- ma 0 bodova u odnosu na osjećaj kad položiš Opću povijest prava i države.
    I ja se pridružujem ovom klanu koji je čuo za urbanu legendu o njegovom bacanju indeksa, a na kraju iz prve sa nelošom ocjenom položio ispit (i ja se hvalim). Čak sam znala koliko je volova imala Napoleonova vojska. Čovjek je u redu, koliko naučiš, tako ti bude. Istina, kasnije mi je postala draža njegova žena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •