Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Onda si vjerojatno bila kandidat za preskakanje razreda,pretpostavljam da si bila odličan učenik.
    šta to ima veze?

to je više do karaktera nego do ičeg drugog

ja sam bila odlikašica od početka do kraja školovanja, ali jednostavno ne mogu funkcionirati u ničemu, pa ni u učenju, ako mi je nešto dosadno
    pa sam sama sebe uvjerila da mi ništa nije dosadno, pa mi nije ni bilo
    uvijek bih našla nešto zanimljivo i u najdosadnijem predmetu
    i dan danas kad zbog posla moram slušat takve dosade od kojih bi normalnim ljudima ovapnio mozak, meni zabavno, totalno se uživim

to mi je bilo malo problematično na faxu i na poslijediplomskom, jer sam za svaki ispit učila puno više nego što sam realno trebala. jer sam zabrijala da je ful zanimljivo i postalo mi je zanimljivo pa sam htjela što više toga naučiti
    nikad štreberice od mene

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    šta to ima veze?

to je više do karaktera nego do ičeg drugog
    Ima veze.
    Ako dijete ima sve pet bez da makne malim prstom,a usput umire od dosade na satu i zapravo ne podnosi školu,tj. bolje rečeno nastavu,onda u osnovnjaku imaju instrument preskakanja razreda ( o tome nemam isključivo pozitivno mišljenje,no to je sad druga tema).

A to da se može raditi i o nedostatku unutarnje i/ili vanjske motivacije za učenjem na baš svim predmetima je isto moguće,no vjerujem da nije baš česta pojava.
    Posljednje uređivanje od rosa : 25.05.2011. at 17:17

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ima veze.
    Ako dijete ima sve pet bez da makne malim prstom,a usput umire od dosade na satu i zapravo ne podnosi školu,tj. bolje rečeno nastavu,onda u osnovnjaku imaju instrument preskakanja razreda ( o tome nemam isključivo pozitivno mišljenje,no to je sad druga tema).

A to da se može raditi i o nedostatku unutarnje i/ili vanjske motivacije za učenjem na baš svim predmetima je isto moguće,no vjerujem da nije baš česta pojava.
    ja nisam morala učit ni za jedan predmet, nikad me nisu ni ispitivali, smatrali su da nema potrebe (slali su me vani u vrijeme ispitivanja da ne šapčem drugima )
    molili su moje roditelje da me pošalju u školu s nepune 6 godine, ali nisu htjeli
    molili su ih da preskočim razred, više od jedanput, i opet nisu htjeli

i unatoč svemu tome meni u školi nikad nije bilo dosadno

zato kažem da vjerujem da ima veze s karakterom, jer bi nekim ljudima, kao što i sama kažeš, na mom mjestu bilo prestrašno dosadno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •