Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bila sam odličan učenik ali ništa posebno pametna, a kamoli napredna.
    MM se recimo iz škole isto najviše sjeća dosade a on nije uopće bio odličan učenik nego ga škola jednostavno nije zanimala.
    Npr. on kaže da pod matematikom uopće nije prepisivao s ploče i da nije imao pojma o čemu se radi.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam odličan učenik ali ništa posebno pametna, a kamoli napredna.
    MM se recimo iz škole isto najviše sjeća dosade a on nije uopće bio odličan učenik nego ga škola jednostavno nije zanimala.
    Npr. on kaže da pod matematikom uopće nije prepisivao s ploče i da nije imao pojma o čemu se radi.
    meni nikad nije bilo dosadno, sad kad raspravljate o tome.

možda bi tvom m bilo zanimljivije da je prepisivao i pratio, možda mu ne bi bilo dosadno?

a učenika koje škola ne zanima bilo je i bit će svagda, da je i najbolji i najliberalnij hs u pitanju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    meni nikad nije bilo dosadno, sad kad raspravljate o tome.

možda bi tvom m bilo zanimljivije da je prepisivao i pratio, možda mu ne bi bilo dosadno?

a učenika koje škola ne zanima bilo je i bit će svagda, da je i najbolji i najliberalnij hs u pitanju.

Pa, vrlo vjerojatno bi mu bilo zanimljivije, ali poanta i jest u tome da ga u školi nitko nije zainteresirao za učenje, za gradivo i za predavanja i da mu je škola bila dosadna obaveza, baš kao i meni. Ja sam bila super odlikašica a čitavo školovanje sam učila za ocjene, a ne iz ljubavi prema znanju. Dakle - da, vjerojatno uvijek ima onih koje ne zanima škola, ali nema baš puno onih koje ne zanima znanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •