Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ok, meni je to dosađivanjeu školi poznato,al uvijek se nađe zabava))
    nego, mima, nisampitala tebe, mene zanima otkud rozi ranč, ako mrzi novac i zarađivanje i kredite.
    Mrzim kredite, zato sam prodala sve što imam i kupila ranch, jel ti to dovoljno, il te zanima što sam prodala kome kad i na crno il na bijelo? Možemo i na kafu da ti sve lijepo ispričam, kladim se da u RL kad bi me gledala u oći ne bi imala tako velika krila.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Mrzim kredite, zato sam prodala sve što imam i kupila ranch, jel ti to dovoljno, il te zanima što sam prodala kome kad i na crno il na bijelo? Možemo i na kafu da ti sve lijepo ispričam, kladim se da u RL kad bi me gledala u oći ne bi imala tako velika krila.
    kad bi te gledala u oči mogla bi te opet pitati odakle ti ranč kad ti materijalno nije važno
    samo ja ne volim neargumentirane rasprave na ja-ti razini, a ti se voliš bez razloga branit.

Tako da mi je svejedno o kome se radi, bila to ti ili ja ili mujo, da bi kupio ranč (ili stan svejedno) ili moraš jako puno radit (i zaradit) u "smrdljivom kapitalizmu", ili to moraš nasljedit (da imaš što prodat) ili moraš dignut kredit.
    Nema četvrte opcije.
    Onaj tko ne želi opciju a i c, a nema opciju b, e za njega me (muju) zanima kako kupi ranč, čime? Nematerijalnim?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •