Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beti3, ti govoriš o naselju, manjem gradu, ne o osami, daleko od bilo kakvog javnog prijevoza, a ako ga i ima onda je vrlo rijedak, tj. neprilagođen djeci i mladima koji bi voljeli sudjelovati u druženjima kolega njihove dobi.
    Manji gradovi su ideal. Ja bih se vrlo rado preselila u Varaždin, Požegu i sl. Zadar je već prevelik iako je krasan...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 26.05.2011. at 20:52

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3, ti govoriš o naselju, manjem gradu, ne o osami, daleko od bilo kakvog javnog prijevoza, a ako ga i ima onda je vrlo rijedak, tj. neprilagođen djeci i mladima koji bi voljeli sudjelovati u druženjima kolega njihove dobi.
    Manji gradovi su ideal. Ja bih se vrlo rado preselila u Varaždin, Požegu i sl. Zadar je već prevelik iako je krasan...
    Dakle jesam dobro shvatila, idealno je živjeti ili u gradu ili u manjem mjestu blizu grada, za svih? Svima je tako? Pretpostavljam da bi onda farmeri poput "nas" trebali postat izumrla vrsta za vlastito dobro?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle jesam dobro shvatila, idealno je živjeti ili u gradu ili u manjem mjestu blizu grada, za svih? Svima je tako? Pretpostavljam da bi onda farmeri poput "nas" trebali postat izumrla vrsta za vlastito dobro?
    To je MOJ ideal. Ti imaš svoj. Ne moramo se složiti oko toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •