Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa zato što konzumerizam/nekonzumerizam nije argument za HS, budući da duboko vjerujem da na ovoj temi sudjeluje jako malo pravih konzumerista "šareni artikal" tipa i svi sanjamo o normalnom životu, možda sam u zabludi. Svi smo konzumeristi u nekom postotku, a sumnjam da je ovdje puno onih koji slušaju narodnjake, gledaju bigbrother i djecu izvode u shopping centre na kave, te satima biraju gel za tuširanje.

Samo konzumerizam s HSom veze nema, i najveći konzumeristi mogu HSat i moraju postojati argumenti da se i njima to dozvoli.

Ne želim da ovu temu doživljavaš osobno, nije osobno kad ti cure kažu da djeca žele drugu djecu u školskoj dobi, to je činjenica.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim da ovu temu doživljavaš osobno, nije osobno kad ti cure kažu da djeca žele drugu djecu u školskoj dobi, to je činjenica.
    Istina, a nisam baš razmišljala o tome dok mi je kći bila manja.

Evo, pitala sam ju što misli o ideji da više ne ide u školu, već da ju tata i ja podučavamo kod kuće - odgovorila je da smo mi profesori glazbe, i da mi nju nemamo što učiti ostale predmete, da što je nama... :D I dodala da bi joj jako nedostajali prijatelji iz razreda i zajedničko učenje, igranje pod odmorima... Eto, izravno od jedne osmogodišnjakinje.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, a nisam baš razmišljala o tome dok mi je kći bila manja.

Evo, pitala sam ju što misli o ideji da više ne ide u školu, već da ju tata i ja podučavamo kod kuće - odgovorila je da smo mi profesori glazbe, i da mi nju nemamo što učiti ostale predmete, da što je nama... :D I dodala da bi joj jako nedostajali prijatelji iz razreda i zajedničko učenje, igranje pod odmorima... Eto, izravno od jedne osmogodišnjakinje.
    isto jedna uskoro osmogodišnjakinja koja se anskula i kaže da je sama naučila čitati i pisati
    moja nećakinja dakle, na pitanje dal bi išla u školu je rekla da baš i ne bi, a ako bi išla da bi išla u waldorfsku .
    i to vjerojatno zato jer je provela jedan školski dan s mojom mlađom skupa u razredu.
    hoću reći, djeca isto kao i mi govore iz svog iskustva, i jedna i druga.
    ali da nema onih koji bi sutra rado pristali da ih se ispiše iz škole i HS-a, o, ima ih.
    dakle opet pričamo o pojedinačnim primjerima.
    i po meni u tome i jest poanta: obitelji su različite, djeca su različita.
    treba postojati više različitih modela obrazovanja i sloboda odabira, pa tako bi trebalo omogućiti i vaninstitucionalno obrazovanje.
    i uopće ne sumljam da u HR može išta drugo proći osim kontroliranog HS-a.
    tako da se nitko ne mora bojati Roze i njenog ideala obrazovanja, pustite ženu da barem mašta, bar to za sad još nije zabranjeno .
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 28.05.2011. at 14:09

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa Vidi poruku
    tako da se nitko ne mora bojati Roze i njenog ideala obrazovanja, pustite ženu da barem mašta, bar to za sad još nije zabranjeno .
    biće biće - klasa vječni optimist

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa Vidi poruku
    i uopće ne sumljam da u HR može išta drugo proći osim kontroliranog HS-a.
    Nitko se ne boji Roze i njenog ideala obrazovanja. Ovo je Kutak za filozofski trenutak. Nije zabranjeno maštati, ali nije zabranjeno ni raspravljati, vrtiti se u krug... kao u gotovo svakoj raspravi ovdje.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne uzimam ja ništa osobno, OK malo se zapjenim, trudna sam 5 put u 5 godina malo razumjevanja za moje poludjele hormone please Ali opet kažem isto, HS ne isključuje prijatelje i djecu iz djetetova života. Bar danas ima masu radionica, slobodnih aktivnosti, sportova, ima djece svukuda!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •