Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3421

Tema: Homeschooling?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, a nisam baš razmišljala o tome dok mi je kći bila manja.

Evo, pitala sam ju što misli o ideji da više ne ide u školu, već da ju tata i ja podučavamo kod kuće - odgovorila je da smo mi profesori glazbe, i da mi nju nemamo što učiti ostale predmete, da što je nama... :D I dodala da bi joj jako nedostajali prijatelji iz razreda i zajedničko učenje, igranje pod odmorima... Eto, izravno od jedne osmogodišnjakinje.
    isto jedna uskoro osmogodišnjakinja koja se anskula i kaže da je sama naučila čitati i pisati
    moja nećakinja dakle, na pitanje dal bi išla u školu je rekla da baš i ne bi, a ako bi išla da bi išla u waldorfsku .
    i to vjerojatno zato jer je provela jedan školski dan s mojom mlađom skupa u razredu.
    hoću reći, djeca isto kao i mi govore iz svog iskustva, i jedna i druga.
    ali da nema onih koji bi sutra rado pristali da ih se ispiše iz škole i HS-a, o, ima ih.
    dakle opet pričamo o pojedinačnim primjerima.
    i po meni u tome i jest poanta: obitelji su različite, djeca su različita.
    treba postojati više različitih modela obrazovanja i sloboda odabira, pa tako bi trebalo omogućiti i vaninstitucionalno obrazovanje.
    i uopće ne sumljam da u HR može išta drugo proći osim kontroliranog HS-a.
    tako da se nitko ne mora bojati Roze i njenog ideala obrazovanja, pustite ženu da barem mašta, bar to za sad još nije zabranjeno .
    Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 28.05.2011. at 15:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •