Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da, vjerojatno neće bit prihvaćeno kad kažem da su meni prelijepe te ifine teorije-al totalno utopističke.
    ne znam, ja sam s druge planete valjda.
    rekla bi da je veći postotak ljudi sretan kad im dijete osvoji nagradu u bigbrotheru nego kad usvoji Langrageov polinom, a možda sam u zabludi.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    rekla bi da je veći postotak ljudi sretan kad im dijete osvoji nagradu u bigbrotheru nego kad usvoji Langrageov polinom, a možda sam u zabludi.
    vidiš da se razumjemo, bar na nekoj razini...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    da, vjerojatno neće bit prihvaćeno kad kažem da su meni prelijepe te ifine teorije-al totalno utopističke.
    ne znam, ja sam s druge planete valjda.

Krumpirić, za taj polinom ne znam koliko ljudi smatra nekim velikim uspjehom da ga dijete savlada, ali sigurna sam da je većina ljudi unutar neke normale i ima zdrave vrijednosti i normalan odnos prema školi i ostalome, a i BB.
    Samo su mediji agresivni i što si nenormalniji, to više medijskog prostora imaš.
    Osobno uopće ne gledam BB, ne disktutiram o njemu, pravim se da ne postoji jer je to ispod svake civilizacijske razine. Možda mi je prebolno suočiti s time da živim u prostoru gdje to ima IKAKVU prođu. Da nekom tako nešto degutantno padne na pamet - ajde, svatko od nas ima svoje momente, to je istina. Ali da je to prošlo kroz hrpe odluka i papira i dogovora i da netko to GLEDA, e s time ja ne mogu da živim bez da plačem ko pijani Mujo nad zvijezdama padalicama (popadaše sve zvijezde s neba). To je žalosno i prežalosno. Nemam riječi. I onda te sve ljude, koji su negdje na granici - i učili bi polinome, ali mogu i BB pogledati - mediji serviraju taj debilizam i jednostavno pogurnu svijet u glib. Koma!
    Ali i dalje mislim da je većina svijeta normalna i da im se gledanje BB.a omakne. Ionako su preumorni navečer pa ne bi ni polinom gledali, a i ne kuže ni BB. Slike se miču, a narod spava. Ne dopire, ja to tako sebi objašnjavam, i iza toga stojim.

A što se HS.a tiče, ja mislim da je to više praksa prilagođena drugim kulturama.
    Čisto sumnjam da bi toliki Ameri hs.lali djecu da imaju školovanje kao što je naše, i uvjete kao što su naši u smislu socijalnih prava.
    Ako si već domaćica (a jesi jer su tamo nenormalni porodiljni i nema socijalih prava, pa radiš samo za taj tren koji si zdrav, nisi trudan, nisi rodio...i ako želiš bar onaj civilizacijski minimum za djecu, i želiš više od jednog ili dvoje), a škola kojoj se usudiš povjeriti dijete košta do neba, a što ćeš, još ćeš naučit dijete doma da piše, čita i informira se. Je teško, ali nije neki neshvatljiv izbor, ako ti u lokalnoj javnoj školi dileri imaju štand, svako toliko netko poubija djecu šmajserom, a postotak trudnoća u pubertetskoj dobi je štojaznam 10 posto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •