Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Žao mi je što opet moram Rozi postavit pitanje, ali mi zaista nije jasno kako roditelj-učitelj može obrazovati dijete do kraja srednjoškolskog obrazovanja i pri tom određivati sadržaj, a nije svladao poželjno (ili kako ćemo ga već nazvati) gradivo.

I slažem se da je zabrinjavajuća činjenica da nekiu akademski građani ništa korisno nisu naučili tijekom studija (kako je to već lijepo seni komentirala).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sis prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je što opet moram Rozi postavit pitanje, ali mi zaista nije jasno kako roditelj-učitelj može obrazovati dijete do kraja srednjoškolskog obrazovanja i pri tom određivati sadržaj, a nije svladao poželjno (ili kako ćemo ga već nazvati) gradivo.

I slažem se da je zabrinjavajuća činjenica da nekiu akademski građani ništa korisno nisu naučili tijekom studija (kako je to već lijepo seni komentirala).
    Mislim da uopće nema potrebe postavljati bilo kojem odgovornom roditelju takvo pitanje. Ja nekako smatram da roditelji koji obrazuju kod kuće odlučuju to na nekoj godišnjoj razini (a ne za dijte u dobi od jedne godine što će raditi i kako do fakulteta), pa ako vide da bi sustav bio bolji za njihovo dijete iz bilo kojeg razloga, tada bi ga ubacili u sustav.

Mislim, meni je to isto kako da me se pita kako sam svojoj djeci isplanirala život, školovanje i edukaciju do 20 godine.
    Posljednje uređivanje od sirius : 30.05.2011. at 11:39

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

.
    Posljednje uređivanje od sis : 30.05.2011. at 11:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove