Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    dobro si rekla. sadržaj kojeg su roditelji mogli ponuditi djeci uvelike je ovisio o njihovim (roditeljskim) potrebama. u to se doba nisu baš gledali dječji interesi, nego potrebe grunta. nimalo child-friendly sredina.
    i ti sadržaji nikako nisu mogli zamijeniti ono što im je nudila škola. makar u tih prva četiri obavezna razreda.
    onda danas nema straha, rijetki se bave stočarstvom, a većina roditelja ima barem srenjoškolsko obrazovanje.
    a i klima u društvu je potpuno drugačija.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    onda danas nema straha, rijetki se bave stočarstvom, a većina roditelja ima barem srenjoškolsko obrazovanje.
    Ovo nije točno, nažalost. Vidjet ćete, koga bude zanimalo, kad dođu rezultati popisa, Bila sam kontrolor i pregledala gomile i gomile popisnica, i začudila se (ne)obrazovanošću.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo nije točno, nažalost. Vidjet ćete, koga bude zanimalo, kad dođu rezultati popisa, Bila sam kontrolor i pregledala gomile i gomile popisnica, i začudila se (ne)obrazovanošću.
    u mojoj obitelji popravljaju prosjek barem što se srednje škole tiče, MM dvije završene, brat dvije završene, šogorica dvije završene. Kad bi njih brojali kao duplo Hrvati bi bolje stajali.
    Posljednje uređivanje od sirius : 31.05.2011. at 18:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •