dobro si rekla. sadržaj kojeg su roditelji mogli ponuditi djeci uvelike je ovisio o njihovim (roditeljskim) potrebama. u to se doba nisu baš gledali dječji interesi, nego potrebe grunta. nimalo child-friendly sredina.
i ti sadržaji nikako nisu mogli zamijeniti ono što im je nudila škola. makar u tih prva četiri obavezna razreda.
onda danas nema straha, rijetki se bave stočarstvom, a većina roditelja ima barem srenjoškolsko obrazovanje.
a i klima u društvu je potpuno drugačija.
onda danas nema straha, rijetki se bave stočarstvom, a većina roditelja ima barem srenjoškolsko obrazovanje.
Ovo nije točno, nažalost. Vidjet ćete, koga bude zanimalo, kad dođu rezultati popisa, Bila sam kontrolor i pregledala gomile i gomile popisnica, i začudila se (ne)obrazovanošću.
Ovo nije točno, nažalost. Vidjet ćete, koga bude zanimalo, kad dođu rezultati popisa, Bila sam kontrolor i pregledala gomile i gomile popisnica, i začudila se (ne)obrazovanošću.
u mojoj obitelji popravljaju prosjek barem što se srednje škole tiče, MM dvije završene, brat dvije završene, šogorica dvije završene. Kad bi njih brojali kao duplo Hrvati bi bolje stajali.
Posljednje uređivanje od sirius : 31.05.2011. at 18:11