Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

aha, znači HS kakav ti zamišljaš je privilegija bogatih ili bar imućnih. pa da bar nazovemo stvari pravim imenom.

sa zadnjom rečenicom se slažem.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    aha, znači HS kakav ti zamišljaš je privilegija bogatih ili bar imućnih. pa da bar nazovemo stvari pravim imenom.

... onih koji si ga mogu priuštititi - koji mogu zadovoljiti svoje potrebe, ma kako velike ili skromne one bile.... Kao i sve drugo na svijetu...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    ... onih koji si ga mogu priuštititi - koji mogu zadovoljiti svoje potrebe, ma kako velike ili skromne one bile.... Kao i sve drugo na svijetu...
    pa, ne znam. ova mama iz tvojeg primjera, koja prebrojava bube. nije s djecom u muzej dopješačila iz svog sela. nešto su jeli i pili, pa se nekako vratili doma. netko je kupio računalo i platio struju i internet da bi ona mogla pisati blog o bitnome. također, dok je ona šetala muzejem, brojala bube i pisala blog netko je, nekako, morao staviti hranu na stol i platiti režije. složit ćeš se da je to neophodni minimum. ako ta mama živi na seoskom gospodarstvu koje je u velikoj mjeri samoodrživo, pa su joj "vanjski" troškovi manji, sumnjam da ima puno vremena za gore navedeno.

kao i mi obične mame, koje muzeje i bube i internet trpamo u slobodno vrijeme i nastojimo djeci pružiti što više.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

pa, ne znam. ova mama iz tvojeg primjera, koja prebrojava bube. nije s djecom u muzej dopješačila iz svog sela. nešto su jeli i pili, pa se nekako vratili doma. netko je kupio računalo i platio struju i internet da bi ona mogla pisati blog o bitnome. također, dok je ona šetala muzejem, brojala bube i pisala blog netko je, nekako, morao staviti hranu na stol i platiti režije. složit ćeš se da je to neophodni minimum. ako ta mama živi na seoskom gospodarstvu koje je u velikoj mjeri samoodrživo, pa su joj "vanjski" troškovi manji, sumnjam da ima puno vremena za gore navedeno.

kao i mi obične mame, koje muzeje i bube i internet trpamo u slobodno vrijeme i nastojimo djeci pružiti što više.

Ali to sam i rekla - da je lako pričati kako treba ovo ili ono i uživati i pričati o jednostavnom životu - kad ga imaš. I da sam i ja skeptik prema cijeloj priči s bloga. I da jednostavno trebaš sve to da HS...
    DA, da, posve se slažem s tobom!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa to i je tako. Jer kontrolirani HS zahtijeva roditelja doma i puno truda, što njegovog, što raznih tutora.
    A nekontrolirani HS može proći u svim slojevima, jer neškolovati van kontrole može svatko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •