Jel u tih 1-2 sata dnevno za HS uključeno i vrijeme potrebno za naučiti kukičati i kuhati?
![]()
Jel u tih 1-2 sata dnevno za HS uključeno i vrijeme potrebno za naučiti kukičati i kuhati?
![]()
Ne, to su slobodne aktivnosti...ne morate se kačit ko muha na govno na sve što napišem kao primjer, šivanje, ili popravak auta ili whatever već radimo kao sam svoj majstor i tako uštedimo novac i vrijeme - na to sam mislila.
I apsolutno mislim da je 1-2 sata dnevno dovoljno za osnovnu školu, možda pinkicu više za više razrede, al tad dijete već dosta toga i samo ući. To ne govorim ja svoje mišljenje, govorim ono što mi je rečeno od strane HS roditelja od kojih neki već imaju i klince na faksu a prethodno su bili HSani.
I vezano za ovo što zoveš izvannastavne aktivnosti. Kad sam ja išla u osnovnu imali smo novinarsku, tv, dramsku, recitatore,ekologe, one ove... Pa me zanima kako će jedno dijete koje OKK pisati za školske novine (ne Smib ili tako neki list)? Čisto tehnički gledano...Ja svoje školske novine čuvam kao oči u glavi.