Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne mislim da je većina obrazovanja svedena na to. ispravljati se moglo samo u SŠ, ne sjećam se toga u oš...
    ovisi u biti što i kada se ispravlja. ako dijete ima dobre ocjene aka uči redovno i dogodi se da ima loš dan, ispravljanje mi je metoda postizanja opisne ocjene-ili adekvatne ocjene-ne može se dijete ocijeniti 5+5+5+2 je 4, ako je dvojka rezultat lošeg dana, ovoga,onoga...a opet-budući da dijete "živi" s 30 druge djece-onda treba "ispraviti" dvojku, da učitelj može ocjenu dati-na što objektivniji način.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ne mislim da je većina obrazovanja svedena na to. ispravljati se moglo samo u SŠ, ne sjećam se toga u oš...
    ovisi u biti što i kada se ispravlja. ako dijete ima dobre ocjene aka uči redovno i dogodi se da ima loš dan, ispravljanje mi je metoda postizanja opisne ocjene-ili adekvatne ocjene-ne može se dijete ocijeniti 5+5+5+2 je 4, ako je dvojka rezultat lošeg dana, ovoga,onoga...a opet-budući da dijete "živi" s 30 druge djece-onda treba "ispraviti" dvojku, da učitelj može ocjenu dati-na što objektivniji način.
    istina je to što kažeš, tako to funkcionira u brojčanom ocjenjivanju.
    meni se taj način vrednovanja tj poticanja ne sviđa, mislim da ima boljih.

bdw, ispravljaju se ocjene i u 7.i8. razredu, itekako, upravo radi upisa u srednje.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Hm... nisam HS-lana skroz, nego sam uz školu imala i njega doma. To sam htjela reći. Ali i da je to doma na mene imalo znatno veći utjecaj od cijele škole (u kojoj mi je bilo samo dosadno cijelo vrijeme).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •