Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovo sa slobodom je jako zanimljivo.

I meni čini da bi homeschoooling u Hrv. značio život u malim nišama i interakcija samo sa sebi sličnima, iz praktičnih razloga, a ne znam je li to baš toliko dobro za djecu. Tj. u polovima - sustav te jede versus nišni obiteljski život - ne znam koji je bolji. Zato jer je meni kao roditelju želja da mi dijete funkcionira u društvu i da se snalazi u svim segmentima, to mi je neki osnov priče. Možda je u anglo zemljama šira ta baza ljudi koji to mogu pa je "niša" velika i bogata.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sa slobodom je jako zanimljivo.

I meni čini da bi homeschoooling u Hrv. značio život u malim nišama i interakcija samo sa sebi sličnima, iz praktičnih razloga, a ne znam je li to baš toliko dobro za djecu. Tj. u polovima - sustav te jede versus nišni obiteljski život - ne znam koji je bolji. Zato jer je meni kao roditelju želja da mi dijete funkcionira u društvu i da se snalazi u svim segmentima, to mi je neki osnov priče. Možda je u anglo zemljama šira ta baza ljudi koji to mogu pa je "niša" velika i bogata.
    Ina, sigurno ne bi trebao tako izgledati ni u Hrvatskoj.
    Da se mi sutra preselimo u Hrvatsku i OKK, nemam nikakve sumnje da bi nam zivot bio u raznolikim inerakcijama i sarolikim nisama, ama bas nikakve sumnje nemam da bi to funkcioniralo, sto se ucenja tice, vrlo slicno kao i ovdje.
    Bilo bi drugacije, radili bismo drugacije stvari (koje ovjde ne mozemo raditi), vjerojatno na ponesto drugaciji nacin, ali rezultat, sto se ucenja, funkcioniranja u drustvu i slicnoga tice, mislim da nikakvih problema ne bi bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •