Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cvijeta, eno na, došlo je na moje od prije kojih 20 stranica da je tu jedino ROza čista u glavi, koliko god šašavo zvučala.
    Ono što mene kopka po glavi, možda je već pisano, ali brate ne mogu ispočetka čitati, a ja plava pozabila...Kako su Skandinavci riješili OKK? Ja nisam anglosaksofil

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeta, eno na, došlo je na moje od prije kojih 20 stranica da je tu jedino ROza čista u glavi, koliko god šašavo zvučala.
    Ono što mene kopka po glavi, možda je već pisano, ali brate ne mogu ispočetka čitati, a ja plava pozabila...Kako su Skandinavci riješili OKK? Ja nisam anglosaksofil
    Rijesili su nista restriktivnije od onoga sto je prijedlog za Hrvatsku; izuzetak je od nedavno Svedska koja je zakljucila da joj je skolski sustav toliko dobar i raznolik, da nitko nema dobrog razloga da OKK.
    (Sto se hrvatski zakonodavci, nadam se, ne bi usudili zakljuciti)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Saradadevii prvotno napisa Vidi poruku
    Rijesili su nista restriktivnije od onoga sto je prijedlog za Hrvatsku; izuzetak je od nedavno Svedska koja je zakljucila da joj je skolski sustav toliko dobar i raznolik, da nitko nema dobrog razloga da OKK.
    (Sto se hrvatski zakonodavci, nadam se, ne bi usudili zakljuciti)
    al mogli bi se ugledat u Švedsku-u svemu. Bila bi im zahvalna :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •