Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

misliš da je lako sjesti na pravi tramvaj?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    misliš da je lako sjesti na pravi tramvaj?
    ahahahahhaa, ne znaju oni te muke!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa mislim ako netko može bančit do 6 ujutro , može i pitati kako da dođe do neke zgrade, ali eto

ja sam sa 19 godina bila samostalna , one nisu, i kako to da nitko od ovih kaj se čude meni nije pročitao sa razumijevanjem, otkud do kud su one trebale doć ?????autobosni kolodvor-učiteljska akademija ????' pa nisu išle u kozari bok

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    pa mislim ako netko može bančit do 6 ujutro , može i pitati kako da dođe do neke zgrade, ali eto

ja sam sa 19 godina bila samostalna , one nisu, i kako to da nitko od ovih kaj se čude meni nije pročitao sa razumijevanjem, otkud do kud su one trebale doć ?????autobosni kolodvor-učiteljska akademija ????' pa nisu išle u kozari bok
    vozi jedan tramvaj iz kojeg treba izać na jednom mjestu-vrlo mudro

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas je moj sin prao frižider skupa sa tatom . a sad ide pomagati pri uređivanju sobe. ja se toplo nadam , da će sa 19 godina znat bar sjesti na pravi tramvaj

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

danas je moj sin prao frižider skupa sa tatom . a sad ide pomagati pri uređivanju sobe. ja se toplo nadam , da će sa 19 godina znat bar sjesti na pravi tramvaj
    ja sam od malih nogu pomagala mami u kućanskim poslovima. od 11. godine sam spremala i teti kuću za džeparac, pa tako sve do faksa. uz faks sam radila.
    dan danas znam sjesti na krivi tramvaj. ponavljam, kakve to ima veze jedno s drugim?
    Posljednje uređivanje od jennifer_gentle : 04.06.2011. at 16:42

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nastavi li tako, sa 19. će znati razvlačiti struju po kući mm je ta praktična znanja pokupio sa svojim starcima i ja sam oduševljena što sve to zna.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja živim 2 godine u zg, a nemam pojma gdje je učiteljska akademija.
    ja isto mislim da sam s 19 bila prilično samostalna. zapravo uopće ne znam kakve to ima veze jedno s drugim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •