Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da li sam ja dobro shvatila, neobrazovani su svi koji nisu visokoobrazovani, tj. nisu završili fakultete?
    U teoriji takvi neobrazovani su sa 20 godina već konkurentni na tržištu rada i mogu zasnovati obitelj?
    Ako je tako, stvarno zanimljivo da su neobrazovani oni bez fakultetskog obrazovanja...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Da li sam ja dobro shvatila, neobrazovani su svi koji nisu visokoobrazovani, tj. nisu završili fakultete?
    U teoriji takvi neobrazovani su sa 20 godina već konkurentni na tržištu rada i mogu zasnovati obitelj?
    Ako je tako, stvarno zanimljivo da su neobrazovani oni bez fakultetskog obrazovanja...
    sirius, ifigenija tvrdi da su obrazovani tu da uče, a neobrazovani iliti farmeri i ini tu da povećaju natalitet
    sad se pitam kojoj od te dvije skupine je to veća uvreda.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, ifigenija tvrdi da su obrazovani tu da uče, a neobrazovani iliti farmeri i ini tu da povećaju natalitet
    sad se pitam kojoj od te dvije skupine je to veća uvreda.
    Moram priznat da nisam čitala sve postove, ali eto nije mi sjelo to da sam ja neko tko bi trebao povečavat natalitet i apriori imat neobrazvanu djecu farmere - nemam pojma tko je to napisao al ono. Može netko bit farmer a bit obrazovaniji od visoko školski obrazovanih pojedinaca. Osobno se nadam da će moja djeca biti takvi. Živjet u skladu sa prirodom, od prirode, sa strašću za znanjem i učenjem.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni se plače na ovu diskusiju, stvarno!
    Kao da moram guliti klupe od dosade na nekom faksu (jel se sjećate tih uradaka?) da bih imala strast za čitanjem i obrazovanjem? Slažem se, Rosa.
    I na koncu, koliko ljudi znate koji briju na SVE elemente ljudskog iskustva?
    Imao tri faksa ili deset ili pola ili nijedan čovjek obično odabere nekoliko tema koje prati i koje ga zanimaju, i tu raste i razvija se.
    Čemu svima treba sve, i na fakultetskoj razini?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •