Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Krumpirić, ja se moram javiti. Jesi li i ti homeschoolana, pa ti matematika nije jača strana ili se samo hoćeš zabaviti bez obzira na logiku?
    Znači, onaj koji ne ide na faks je što kaže Sirius spreman i u mogućnosti imati obitelj u ranim dvadesetim.
    Ima skoro 10 fertilnih godina prednosti nad visokoobraozovanima, i onima koji imaju za cilj uspeti se na korporativnim i inim ljestvicama. Jel stigne roditi više djece?
    Ajmo, upotrijebi prirodne znanosti u svrhu odgovora. I uzmi sociogijski faktor vjerskih uvjerenja u obzir.
    Nekima je to vrednota - rane godine u privredi i zarađivanju i rađanju. Fine with me. Jel im dosta HS? MOže biti taman, i još korak bolji od srednje škole.
    Eto.
    I dodatak - ti ljudi su stupovi društva.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Krumpirić, ja se moram javiti. Jesi li i ti homeschoolana, pa ti matematika nije jača strana ili se samo hoćeš zabaviti bez obzira na logiku?
    Znači, onaj koji ne ide na faks je što kaže Sirius spreman i u mogućnosti imati obitelj u ranim dvadesetim.
    Ima skoro 10 fertilnih godina prednosti nad visokoobraozovanima, i onima koji imaju za cilj uspeti se na korporativnim i inim ljestvicama. Jel stigne roditi više djece?
    Ajmo, upotrijebi prirodne znanosti u svrhu odgovora. I uzmi sociogijski faktor vjerskih uvjerenja u obzir.
    Nekima je to vrednota - rane godine u privredi i zarađivanju i rađanju. Fine with me. Jel im dosta HS? MOže biti taman, i još korak bolji od srednje škole.
    Eto.
    Nemam ništa protiv, ali sumnjam da bi takve obitelji provodile HE do kraja srednje škole. I ono sa čime se uopće ne slažem je da ne treba imati nikakv papir o obrazovanju, ja bih svakako preporučila nekakav papir o završenom obrazovanju ili zanatu, društvo tako funkcionira i tako imaš više izbora.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Eto.
    A kako vidiš budućnost svoje djece, jesu li predodređeni da budu stupovi društva koji će provesti rane godine (odnosno, čitav život) u privredi i rađanju ili ti se prije čini da će biti visokoobrazovani penjači po ljestvicama?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    A kako vidiš budućnost svoje djece, jesu li predodređeni da budu stupovi društva koji će provesti rane godine (odnosno, čitav život) u privredi i rađanju ili ti se prije čini da će biti visokoobrazovani penjači po ljestvicama?
    Nek završe škole koje misle završiti i zasnuju obitelj bez odlaganja.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nek završe škole koje misle završiti i zasnuju obitelj bez odlaganja.
    Znači, ti bi radije da ne idu na faks? Ili kad govoriš o 10 fertilnih godina, možda ni u srednju?
    Ili po tebi, koje škole oni misle završiti?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Recimo, just for the argument sake, da ja rodim 6 djece koja će sva bit HSana i odgojena po Krščanskim načelima, živjet na farmi i imat žene/muževe i puno djece - iskreno mislim da nema šanse da oni kao takvi budu stupovi društva jer društvo danas se odmiče od tih načela u stilu "kidam na lijevo" brže bolje. Zašto tj. kako bi netko tko je smatran "freakom" bio stup društva, a uz to još i ne-školski obrazovan? Gle Amiše, sve su samo ne stup društva u Americi, više su objekt ismijavanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •